Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по

...
Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по
Коментари Харесай

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възобновяване на пазара, демонстрирайки забележителни облаги, защото се стреми да надмине равнището на опозиция от $0.20.

В скорошна обява в TradingView от 5 май крипто анализатор, употребяващ псевдонима Behdark, допусна въз основа на механически индикатори, че цената на Dogecoin може да се приготвя за дълготрайно бичо рали.

Анализът на графиките сподели, че Dogecoin може да се намира във финалните стадии на бичи диаметричен модел, характеризиращ се с редуващи се талази на стесняване и разширение на цената, които постоянно водят до обилни ценови съмнения.

За отбелязване е, че специалистът разпознава постоянна зона на поддръжка при $0.10, която поредно тласка цената нагоре, когато бъде тествана. Този модел допуска бичи пазарни настройки, благоприятстващи по-високи цени, което евентуално покачва доверието измежду трейдърите на Dogecoin.

Според анализатора Dogecoin наподобява е навлязъл в бича вълна, белязана от видим прогресивен тренд. В съпоставяне с предходни пазарни придвижвания, тази сегашна бича вълна се чака да продължи над 500 дни, което сочи евентуална устойчива възходяща инерция.

Експертът акцентира, че преди актуалната вълна е имало забележителен интервал на промяна с дълготрайност съвсем 900 дни, което е постоянно срещано събитие на крипто пазарите, предшестващо основни ценови придвижвания.

Бичите настроения към Dogecoin намират в допълнение отражение в данните за веригата, като нарасналата мрежова интензивност способства за резистентен напън за покупки. Данните от IntoTheBlock от 3 май разкриват скок на новите адреси на Dogecoin, със 102% нарастване по отношение на месечното дъно, следено по-рано през седмицата, което алармира за възходящ интерес към токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР