Dodge обяви, че в края на миналата седммица е стартирала процедурата

...
Dodge обяви, че в края на миналата седммица
е стартирала процедурата
Коментари Харесай

Dodge стартира доставките на най-мощната кола в цялата си история

Dodge разгласи, че в края на предходната седммица е стартирала процедурата по осъществяването на първите доставки на най-мощната кола в цялата история на марката- Challenger SRT Demon.

Специално създаденият Dodge Challenger SRT Demon, който е сертифициран от американската Hot Rod асоциация като най-бързата серийна кола на четвърт миля, е предопределен за потребители единствено на територията на Съединените Американски Щати и Канада, като квотите са разпределени 3000 към 300.

Със своя 6.2-литров HEMI Demon V-образен, осемцилиндров мотор с 840 конски сили, от Dodge споделят, че Challenger SRT Demon е също така най-мощната серийна кола с V8 мотор, най-бързата серийна кола от 0 до 96 км/ч (2.3 секунди), с ускоряване от 0 до 48 км/ч единствено за 1 секунда и първата серийна кола с регистрирано отлепяне на предните колела при старт от място (1.8 g натоварване), сертифицирано от Guinness World Records.

Цената на рисковата версия Demon на Challenger SRT 2018 е избрана на 84 995 щатски $, като в общоприетото съоръжение на автомобила е включена една седалка. Клиентите могат да поръчат още няколко интересни “екстри ” за своята нова мускулеста кола, включително предна и задна пътническа седалка за по 1 $, тапицерия за товарното поделение също за 1 $, червени защитни колани за 195 долара, и други, както и да избират между 15 съществени цветови осъществявания на купето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР