Дочако чакала парадът за коронацията да започне, 36-годишната архитектката Алис

...
Дочако чакала парадът за коронацията да започне, 36-годишната архитектката Алис
Коментари Харесай

Стават грешки и при коронацията на крале...

Дочако чакала парадът за коронацията да стартира, 36-годишната архитектката Алис Чембърс в един миг се видяла с белезници, тъй като я „ сбъркали ” с протестиращи от еко-групата Just Stop Oil. Пред BBC госпожа Чембърс сподели, че е предходна всички процедури – белезници, пръстови отпечатъци, фотоси отстрани и анфас, и несъмнено - разпит, като преди този момент е прекарала часове наред в полицейски микробус, макар опитите ѝ да изясни обстановката на служителите на реда.

„ Дадох им данните си за контакт, демонстрирах им персоналната си карта, само че очевидно не съумях да кажа нищо, което да има значение за тях. Едва когато на разпита ме попитаха какво съм правила на „ мястото на престъплението ” и им обясних, те останаха шокирани ”.

Г-жа Чеймбърс е от Австралия, само че живее в Лондон, а служителят на реда, който я е задържал, бил командирован в английската столица от Линкълншир. Така или другояче, Лондонската градска полиция, известна като „ Met ”, е поела случая от „ провинциалиста ”, провеждайки ареста по „ цялостна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР