Доброволци от Централно африканската република (ЦАР) са готови да се

...
Доброволци от Централно африканската република (ЦАР) са готови да се
Коментари Харесай

РИА Новости: Доброволци от Централно африканската република са готови да се бият в Украйна

Доброволци от Централно африканската република (ЦАР) са подготвени да се бият в Украйна на съветска страна, заяви съветската РИА Новости.

Бойци от въоръжените формирования на ЦАР са разгласили в интернет видеообръщение, в което декларират готовността си да вземат участие в спецопарацията на Русия в Украйна в качеството на доброволци против радикалите, написа РИА Новости.

По-рано съветският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че голямо количество доброволци от разнообразни страни желаят да вземат участие в освободителното придвижване в ЛНР и ДНР. Най-много поръчки са пристигнали от Близкия изток - повече от 16 хиляди.

Президентът на Русия Владимир Путин подкрепил тази концепция, като отбелязал, че западните спонсори не крият, че събират наемници от целия свят за Украйна, пренебрегвайки нормите на интернационалното право.

" Ние сме централноафрикански въоръжени сили, Централноафриканската национална войска. Ние сме подготвени да помогнем на нашите съветски братя. Руснаците са наши сътрудници. Дори, в случай че светът споделя, че те могат да се борят с Русия, ние, сътрудниците на Русия, сме подготвени да помогнем на Русия да се бори с Украйна. Ние сме подготвени и в случай че Русия ни помоли и ни каже да отидем в Украйна, ние ще тръгнем с цялата си увереност. Ние ще оказваме помощ на съветските си братя да се борят против страните от НАТО, които не могат да ни изплашат. Ние сме подготвени да водиме война, тъй като Русия ни оказа помощ да водиме война в нашата страна и ние победихме. Ние ще помогнем на Русия по-добре да води война в Украйна ", споделя мъж във военна униформа, обграден от група въоръжени мъже.

Видеа с сходни послания към този момент бяха оповестени от името на доброволци от Конго и Камерун, припомня организацията.

Киевските управляващи оповестиха за основаване на задграничен легион и за безвизово влизане в Украйна за искащите да станат наемници.

Американското издание Vice разгласява изявление с някогашен английски боен, експерт по Противовъздушна отбрана, и сподели видео с това по какъв начин той минава украинската граница. Има чужденци, включително жители на Съединени американски щати, които се интересуват от методите да отидат в Украйна, с цел да вземат участие в боевете на страната на украинските войски, прибавя Vice.

Превод и редакция " Епицентър "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР