Добро утро!Тук е най-важното:Нови снимки от струпването на войски до

...
Добро утро!Тук е най-важното:Нови снимки от струпването на войски до
Коментари Харесай

Три минути: Няма да има черен списък за Пеевски и Божков . Всичко става олимпиада

Добро утро!

Тук е най-важното:
Нови фотоси от скупчването на войски до УкрайнаБългария и законът "Магнитски "Защо "Лукойл " не заплаща налози
В 14 ч. българско време ще се открие, която ще продължи до 20 февруари. България ще взе участие с най-малката си делегация от 80-те години до момента – единствено с 16 спортисти. Провеждането на Олимпийските игри се бойкотира от няколко страни, измежду които са Съединени американски щати, Англия, Канада, Нидерландия, Белгия, Дания поради нарушаването на човешките права в Китай. В формалната естрада ще бъде съветският президент Путин.
Руските войски до Украйна
Появиха се за скупчването на съветски войски до границата с Украйна. Самата Украйна обаче дефинира това скупчване като. След като в края на ноември беше открито, че съветските военни до границата са минимум 100 000 души, Украйна първо подаде сигнал за заплаха, а след това, след Нова година, промени позицията си. Днес Киев твърди, че нахлуването на Русия е допустимо, само че не и несъмнено, до момента в който суматохата в света сигурно подкопава стопанската система на Украйна. написа в Ню Йорк таймс, че Путин може да цели „ нещо по-лошо от война “ и това е дестабилизация за западния свят и на самата Украйна.
Съединени американски щати и „ Ислямска страна “
Съединени американски щати унищожиха водача на терористичната формация. Това е станало по време на нахлуване в северна Сирия. Операцията на Съединени американски щати е най-голямата след 2019, когато беше погубен предходният водач на групировката. След нападението в четвъртък Вашингтон заяви, че има и цивилни жертви. Лидерът на „ Ислямска страна “ е взривил бомба, съвсем разрушила постройката, в която се е намирал.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
София и законът „ Магнитски “
Върховният административен съд (ВАС) реши да приключи действието на, който визира Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков поради тяхната причастност към корупцията. Този лист беше направен вследствие на по закона „ Магнитски “. Съдът подсети, че в българското законодателство няма подобен текст, с цел да може изпълнителната власт да сформира рестриктивен лист. по какъв начин се разви тази история.

България има дълъг лист с проблеми в региона на корупцията. Повечето от тях не са и докосвани от никои управляващи. Защо да вземем за пример „ Лукойл “ не заплаща налози в България, откакто е енергиен колос?, в основата на което е следствието на Генка Шикерова и Иван Бедров.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР