Добро утро!Тук е най-важното:НАТО и РусияИзгонените руски дипломатиКошлуковНАТО обяви Русия

...
Добро утро!Тук е най-важното:НАТО и РусияИзгонените руски дипломатиКошлуковНАТО обяви Русия
Коментари Харесай

Три минути: Румен Радев трябва да е знаел за гоненето на руски дипломати. Русия стана „директна заплаха“ за НАТО

Добро утро!

Тук е най-важното:
НАТО и РусияИзгонените съветски дипломатиКошлуков
НАТО разгласи Русия за „ най-значителната и “. След разпада на Съюз на съветските социалистически републики Русия беше „ стратегически сътрудник “ на блока. Новото решение беше взето на среща на върха с присъединяване и на президента Румен Радев. Съединени американски щати ще усилят.

Близо два пъти повече българи избират страната да е, в сравнение с с Русия, сочи изследване на Алфа рисърч, направено по поръчка на Институт „ Отворено общество “.
София. Изгонените съветски дипломати
да се изгонят едновременно 70 съветски дипломати от България е взето от Съвета по сигурността към Министерския съвет, в оставка Кирил Петков. То е признато след три отчета на ДАНС и един на Министерство на външните работи. Окончателното отзоваване на съветските дипломати е направено от Министерство на външните работи, сподели Петков. Същото сподели и съветската посланичка в София.
Как разбрахме това
Премиерът беше упрекнат от доста хора, че е работил еднолично и без съображение. сподели, че „ няма информация “, с цел да разяснява случая. за нов кабинет и изиска Петков да не е министър председател. Парламентът заседава три часа на. След това Петков обясни главното – кой е знаел за отчетите на службите и е участвал на взимането на решението.
Кой
Решението е взето на 9 юни, като на съвещанието на Съвета по сигурността министрите на външните и вътрешните работи, на защитата и на електронното ръководство, зам.-министър на финансите, началникът на защитата, представител на президента и шефовете на служби, в това число и на НСО.

Списъкът значи, че за прогонването на дипломатите би трябвало да са знаели най-малкото президентът и представители на Има Такъв Народ, Демократична България и Политическа партия.
Реакцията на Москва
Според говорителката на съветското външно министерство дипломатите са изгонени и „ под подправен предлог “. Посланичката на Рус
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР