Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Новите цени и данъциГазовата политика

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Новите цени и данъциГазовата политика
Коментари Харесай

Три минути: Радев връчва втория мандат. Путин се проваля с руския газ. 160 години Алеко Константинов

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Новите цени и данъциГазовата политика на Путин се проваляБенедикт Шестнадесети160 години Алеко Константинов
2023 година пристигна, да Ви е честита! Още в първия ѝ работен ден президентът мандат на „ Продължаваме промяната “.

2022 година по традиция завърши с, в което той приказва за рецесиите, с които назначеният от него длъжностен кабинет ще се бори и загатна, че „ покрай нас избухна опустошителна за Европа война “, без обаче да каже най-важното – че войната беше стартирана от Русия на Владимир Путин.

Ден преди новата година, които поддържат шефа му Васил Василев, само че пропусна да изслуша другата страна в спора. Ако сте не запомнили историята,.

В първия ден на новата година, където се срещна с австрийския канцлер Карл Нехамер. Според формалната информация по време на срещата им не е бил осбъден въпроса за влизането на България в Шенген, само че стана ясно, че двамата водачи са посетили обичайния Новогодишен концерт на Виенската филхармония.

Ако и Вие имате предпочитание за повече културни мероприятия през 2023 година можете да вземете. Ако не знаете по кое време тъкмо са почивните дни.
България и цените
Годината стартира с промени, откакто на 1 януари влязоха в действие нови цени на винетките, нова минимална заплата, промени в налози и обществени заплащания, както и разнообразни условия за пенсиониране..

С началото на годината се увеличи и цената на природния газ, който по отношение на декември. В същото време най-малко до лятото.

АЕЦ „ Козлодуй “ продължи дейностите по отделяне от зависимостта си от Русия и подписа съглашение за. Седмица по-рано беше подписан контракт за доставка и с американската „ Уестингхаус “.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Украйна и войната
„ Днес има единствено едно предпочитание и то ще се сбъдне не посредством знамение, а посредством нашата работа, нашата битка, взаимопомощ и човещина “. Това сподели в новогодишното си послание, съгласно който Украйна ще завоюва войната против Русия.

И при започване на 2023 година съветската войска продължи с масираните и други обитаеми места. Заради неспирните офанзиви през 2022 година жителите на украинската столица.

Украинската войска разгласи, че е нанесла удар против окупирано учебно заведение в Макеевка, при който са.

Западните страни би трябвало да са подготвени да дават дълготрайна поддръжка на Украйна, защото Русия не демонстрира признаци на оттегляне. Това сподели.

По време на окупацията на Херсон стотици отхвърлят да работят за
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР