Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Нови сблъсъци край Нагорни КарабахУкрайна

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Нови сблъсъци край Нагорни КарабахУкрайна
Коментари Харесай

Три минути: Украйна си връща още територия. Сблъсъци край Нагорни Карабах. Кой сваля цената на горивата?

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Нови конфликти край Нагорни КарабахУкрайна си върна 6000 км2 територияКой смъква цената на бензина?
Войските на Армения и Азербайджан започнаха. Двете страни оповестиха за починали свои бойци. Съединени американски щати желаеха неотложно преустановяване на огъня, а от Ереван към този момент разискаха обстановката с Вашингтон, Москва и Париж.
Войната в Украйна
Украинските сили са си върнали от Русия в контранастъплението от началото на септември, сподели украинският президент Володимир Зеленски. На тази карта можете да видите към 13 септември.

Въпреки триумфите на бойното поле Зеленски прикани за и още оръжие за страната му. Украинският вътрешен министър поради отхвърли на Берлин да даде танкове и бойни машини за Киев.

В АЕЦ „ Запорожие “ беше възобновена, която подсигурява охлаждането на нуклеарните реактори. Международната организация за атомна сила към момента дефинира обстановката като „ рискова “ и приканва за основаване на зона за сигурност към централата.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Кампанията
пред „ Продължаваме промяната “ (ПП) до разлика от близо 7%. Според проучването на „ Галъп интернешънъл болкан “ в идващия парламент ще влязат общо 8 партии, само че две от тях – „ ИТН “ и „ Български напредък “ са покрай прага от 4%.

ГЕРБ-СДС е похарчила 255 хиляди лева за предизборна медийна реклама от началото на септември. „ Българска социалистическа партия за България “ е израходвала 242 хиляди лева, а „ Продължаваме промяната “ – 147 хиляди Данните са от изследване на.
Цената на горивата
Служебното държавно управление хвърля най-вече сили в енергетиката, където преди този момент разгласи завещан „ безпорядък и съсипия “. Голям проблем беше неналичието на газ. В изявление за Свободна Европа някогашният енергиен министър, че проблем с доставките няма да има, само че България ще би трябвало да заплати цената, която занапред ще се договаря.

Ако пътувате към работа, можете да чуете изявлението и в.

В последните дни цената на бензина стартира да пада. Президентът Румен Радев изпрати обръщение, че поевтиняването идва с помощта на положените старания - от него, от назначеното от него служебно държавно управление, както и поради благосклонността на съветската „ Лукойл “. Фактите обаче демонстрират, че това не е правилно. Цялата история.

Изпратете ни история по тази или друга тематика на
Служебното държавно управление
Възстановено е строителството на първите три сектора на. Това се случи, откакто строителните компании получиха заплащания от страната. Спирането на средствата за пътните компании се трансформира в една от аргументите за рухването на кабинета на Кирил Петков от власт.

Служебното държавно управление поради нарушаване на нормите на замърсяване на въздуха. Според министър Росен Христов затварянето на мощността няма да сложи под риск енергийната сигурност на страната.

Кабинетът приготвя и. Схемата ще бъде готова за утвърждение от идващия парламент. В последните месеци най-големите работодателски организации на няколко пъти желаеха ниски цени, само че и възобновяване на доставките от „ Газпром “.
Две рекомендации
След като Русия стартира войната против Украйна и доста западни страни ѝ постановиха тежки наказания, под тях попаднаха и банките. Така се появи „ картовият туризъм “ в чужбина за руснаците. Не пропускайте.

На 91-годишна възраст умря огромният френско-швейцарски режисьор. Той беше именуван бащата на революционното кино придвижване Nouvelle Vague ( " Нова вълна " ) през 50-те и 60-те години на предишния век. Тук част от неговата история, разказана в нашата поредност „ Малки истории за велики европейци “.
Човек на деня
Като дребна фантазия е да е готвач, само че в последна сметка стартира да се занимава с кино. До 2013 година към този момент е снимала някогашния телохранител на Осама бин Ладен, само че едно позвъняване Едуард Сноудън трансформира живота ѝ, без това да я откаже от документалното кино. През уикенда филмът на „ Цялата хубост и клане “ завоюва Златен лъв на кинофестивала във Венеция. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР