Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Бъдещето на ЕС без зависимост

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Бъдещето на ЕС без зависимост
Коментари Харесай

Три минути: Европа ще надделее над Путин. Изюм е новата Буча. Русия се меси в политиката в България

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Бъдещето на Европейски Съюз без взаимозависимост от РусияМосква се меси в политиката в БългарияКейт Бланшет
Европейски Съюз няма да се съобщи пред Русия, а ще продължи глобите против Москва и поддръжката за Киев. Блокът ще остане на пътя към стабилно развиване, битката против корупцията и опълчването против властническите режими. Това сподели председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

В Европейския Народното събрание се организира през март, който българският съд разгласи за противозаконен. От Европейската национална партия (ЕНП) дефинираха случая като „ нарушаване на съществени правила на правовата страна “, само че съгласно останалите огромни политически обединения задачата на дебата е предизборна поддръжка за ГЕРБ. Те укориха членовете на ЕНП, че в този момент пазят Борисов, само че по време на ръководството му са си затваряли очите за „ съществени проблеми в България “.
Влиянието и зависимостта от Русия
В собствен отчет Държавният департамент на Съединени американски щати разкри, че от 2014 година насам, с цел да повлияе на политици допълнително от 24 страни. В документа не се показват съответни страни и длъжностни лица, само че от него се схваща, че е купувано въздействие на четири континента.

, съгласно който Русия се меси във вътрешната политика на България. В него се споделя още за зависимостта на страната от съветските енергийни доставки, както и че посредством свои сътрудници и с хибридни офанзиви Москва работи против София.

Обявяването на доставките от „ Газпром “ за неизбежни е разследване от „ непросветеност “ и липса на „ концепция какво се случва “ с съветската компания. Това сподели в изявление за Свободна Европа някогашният. Той добави, че актуалният политически състав на Министерството на енергетиката живее с „ илюзията, че България не е част от Европа “.
Войната и разрушенията в Украйна
Потресаваща видя украинският президент Володимир Зеленски в Изюм, който беше освободен преди дни от съветска окупация. По думите му освободените територии към този момент се равняват на към 8000 квадратни километра.

твърди върховен украински служител на реда. Според очевидци при изтезанията е употребявано електричество.

Насилие, грабежи, убийства. За сходни дейности на съветските бойци описват оживелите в украинските градове, които бяха окупирани. Някои от тях се връщат по домовете си, от които не е останало нищо. Не пропускайте.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Протестите и акцията в България
Зърнопроизводители в цялата страна проведоха в България. Според тях той е нерегламентиран, продукцията не предстои на надзор, а страната не прави нищо в отбрана на българските компании. Агенцията по храните отхвърли да липсва надзор на вносното зърно, а данни демонстрират, че през последните години зърнопроизводителите са получили над 1.5 милиарда лева дотации.

В Министерството на електронното ръководство дефинираха преди изборите. На вота през ноември ГЕРБ оповестиха, че резултатите от него са били фалшифицирани посредством операция от машините.

показа „ проект с съответни стъпки “ за извеждането на страната от актуалните рецесии.

„ Това не е Библия, не е Коран, само че е документ, който демонстрира в какви периоди по какъв метод може да извадим България от рецесията “, сподели Борисов.
Няколко рекомендации
Мнозина считат, че палмата на простотията държат „ Монти Пайтън “. Според Пламен Асенов обаче те са не най-глупавата, а най-умната група в света и то освен, тъй като петима от шестимата ѝ членове са приключили Оксфорд или Кеймбридж. Вижте в рубриката Малки истории за велики европейци.

Британската кралица Елизабет Втора напусна Бъкингамския замък за финален път, откакто нейният ковчег беше превозен до Народното събрание. Там той ше бъде изложен до погребението й в понеделник. Тук и да разбере какво следва в идващите дни.

България е богата с остатъци от древността и руини, само че единствено една дребна част е проучена или отворена за посещаване от туристи. Защо българските руини остават забравени? Отговорите са в.
Човек на деня
Силна кралица, жена на ръба на нервна рецесия, която прекалява с алкохола, учителка, която има полови връзки със собствен възпитаник, един от най-красивите приказни облици, Катрин Хепбърн или даже Боб Дилън. Всички тези и още доста облици са изиграни през годините от. През уикенда тя завоюва премията за най-хубава женска роля от фестивала във Венеция за присъединяване си във кино лентата „ Тар “. Тя е човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР