Добро утро!Най-важното е тук:Румен Радев подкрепя Русия и БеларусМария Габриел

...
Добро утро!Най-важното е тук:Румен Радев подкрепя Русия и БеларусМария Габриел
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ ще предложи състав на правителство. Радев подкрепи Русия и Беларус

Добро утро!

Най-важното е тук:
Румен Радев поддържа Русия и БеларусМария Габриел ще предложи състав на кабинетЩе се върнат ли депутатите в някогашния Партиен дом?
Румен Радев е изказал поддръжка за опитите на Международния олимпийски комитет (МОК) да допусне състезатели от Русия и Беларус на игрите в Париж през 2024 година в София.

Спортистите от Русия и Беларус бяха спрени от присъединяване в голям брой интернационалните надпревари след началото на войната в Украйна.

За повече от десетилетие Владимир Путин интензивно употребява спорта като част от пропагандата си, а редица елитни съветски спортисти неведнъж бяха хващани в приложимост на допинг.
Проверките в прокуратурата
по сигнала против основния прокурор Иван Гешев. Той беше подаден преди ден от неговия заместител и шеф на следствието Борислав Сарафов. Институцията твърди, че работи „ обективно “.

се усъмни, че сега има механизъм, по който без значение и дейно да се проверяват основният прокурор и заместниците му.

да в профил от служба Гешев, Сарафов и неговия заместител Ясен Тодоров.

за командировки, билети и престой на своите чиновници по време на пътуването на Иван Гешев до Съединени американски щати през март. Още тогава стана ясно, че по време на пътуването си.
Партиите в Народното събрание
Кандидатката за министър председател на ГЕРБ-СДС. Тя ще направи това, макар че няма нужната поддръжка в Народното събрание. Бойко Борисов сподели, че в случай че държавно управление не се образува с първия мандат, това няма да се случи и с втория. Той сподели също и, че настояването за оставка на Иван Гешев от партията му е било концепция на Габриел.

за ръководител на непрекъснатата парламентарна Комисия по правни въпроси. Изборът му е резултат от „ джентълменското съглашение “ на обединението с ГЕРБ, с което Росен Желязков беше определен за ръководител на Народното събрание.

с искане да отбрани пред по-горна правосъдна инстанция отхвърли си да впише в Търговския указател прехвърлянето на акциите на община Варна от Пловдивския панаир в сдружение на Георги Гергов. В понеделник окръжният съд в Пловдив позволи вписването, с което Гергов на процедура дефинитивно овладя Панаира.
Войната в Украйна
Oбединеното кралство и Нидерландия ще основат " интернационална коалиция ", чиято цел е да обезпечи доставките на американски изтребители F-16 за Украйна,.

Десетки хиляди украинци оцеляват както могат в селата край фронтовата линия в Донецк - под съветски обстрел, съвсем без достъп до доктор, аптека, банкомат. Транспорт няма от началото на съветската война, само че.

бяха упрекнати в държавна измяна в Русия. Това стана няколко дни, откакто Украйна заяви, че е към този момент е свалила няколко от ракетите с американската система „ Пейтриът “.

Военен съд в Москва осъди деятеля на опозиционно придвижване „ Солидарност “. Обвинението е за оправдаване на тероризъм и подбудителство на ненавист.
Правителството и пътищата
След като във вторник локални поданици стачкуваха, че строителните работи по пътен възел „ Кресна “ на автомагистрала „ Струма “ са противозаконни, служебният министър.

видя увеличението на наказванията и понижаване на скоростта на пътя като решение за намаляването на злополуките. Той ще изпрати оферти за законодателни промени в Народното събрание.
Две рекомендации
През 2020 година ГЕРБ съумя да осъществя остаряла концепция на Българска социалистическа партия от времето на Жан Виденов - Народното събрание да заседава в някогашния Партиен дом на Българска комунистическа партия в София. Ремонтът за задачата коства милиони, само че преместването беше за малко. Сега наподобява, че може да се случи отново..

На възрастен мъж, евакуиран от Часов Яр, се постанова да остави всичките си движимости. Преди да избяга, той отваря вратите на дома си за украински бойци. След обстрел на къщата от съветските сили, бойците се връщат в нея, с цел да намерят скъпите фамилни фотоалбуми и да ги върнат на притежателя им..
Човек на деня
Той е привикнал да тича десетки километри във всевъзможни атмосферни условия. Сега обаче се оказа затворен за 15 дни в стъклена клетка пред погледите на инцидентни минувачи. Целта му беше да показва рисковете от цифровата взаимозависимост. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР