Добро утро!Най-важното е тук:Проруска акция срещу ЕС в СофияГЕРБ и

...
Добро утро!Най-важното е тук:Проруска акция срещу ЕС в СофияГЕРБ и
Коментари Харесай

Три минути: МВР да арестува вандали? Зависи кой хвърля боята. ГЕРБ и ПП-ДБ се разбират за кабинет

Добро утро!

Най-важното е тук:
Проруска акция против Европейски Съюз в СофияГЕРБ и ПП-ДБ се договарят за правителствоИТН спря да поддържа първия мандат
Проруското шествие „ Поход за мир “ хвърли алена багра по представителството на Европейската комисия (ЕК) и Европейския парламент (ЕП) в София. Председателката на Екологичен потенциал дефинира това като деяние на „ вандали, недоволни от нашата позиция в поддръжка на Украйна “. Тя сподели, че в този момент европейската поддръжка за Украйна „ единствено ще се усили “. и сподели, че „ ще уведоми способените управляващи, които носят отговорност за следствието на случая “.

До 8 сутринта в понеделник нито държавното управление, нито Министерство на вътрешните работи са имали някаква реакция. е единственото, което осъди похищението. Предишни акции от същия темперамент против паметника на Съветската войска и съветското посолство са водили до незабавни арести.

Първочално в шествието участваха представители на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Мая Манолова.
Първият мандат, вторият мандат
В неделя ГЕРБ и ПП-ДБ са преговаряли за взаимно ръководство с втория мандат, в който министър председателите ще се сменят на ротационен принцип,.

„ ИТН “ (ИТН) няма да взе участие, нито да поддържа кабинет на ГЕРБ с първия мандат, написа малко преди среднощ в неделя. Той се аргументира с тов
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР