Добро утро!Най-важното е тук:ООН за анесиятаКремъл за българската връзкаКостадинов за

...
Добро утро!Най-важното е тук:ООН за анесиятаКремъл за българската връзкаКостадинов за
Коментари Харесай

Три минути: Русия остава без подкрепа в ООН. Quo vadis, българско образование?

Добро утро!

Най-важното е тук:
Организация на обединените нации за анесиятаКремъл за " българската връзка " Костадинов за Николай Гогол
Само поддържаха противозаконното присъединение на украински територии към Русия. Това са Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа.

Рано сутринта дронове нанесоха удари до елементи на Киевска област. Според някои специалисти Русия може последователно да размени ракетните обстрели с удари от дронове, които към този момент й доставя Иран.
Русия продължава с „ българската връзка “
Москва задържа 8 души за детонацията на Кримския мост от предходната събота. Кремъл за първи даде детайлности за това, което счита, че се е случило. Според Русия, а оттова е минал през още няколко държавни граници, с цел да стигне до моста и да го взриви. да има нещо общо.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Фронтът
Руската войска обстреля, извади за малко от строя, нанесе удари по. Според генералния секретар на НАТО главен приоритет сега е подобряването на въздушната защита на Украйна. Киев към този момент получи системи за противовъздушна защита IRIS-T.

Президентът на Съединени американски щати към този момент не счита, че Русия може да употребява нуклеарно оръжие против Украйна.

Американските политици все по-често приказват за търсене на отговорност за войната от „ Путин и Русия “, вместо единствено от Путин, споделя съветският политолог в заточение.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Посланик Митрофанова
ГЕРБ припомня за своите 12 години ръководство с нови несъгласия в политическите послания. идването на съветската посланичка за откриването на Народното събрание, само че депутатът Вежди Рашидов от ГЕРБ сподели, че в случай че Митрофанова не е поканена, това ще е „. Кой ще носи отговорност, в случай че на следващия ден хвърлят една бомбичка? “ След това Бойко Борисов да няма несъгласия по тази тематика, в това число и от страна на Рашидов.

До откриването на Народното събрание остават 6 дни. Въпросът дали съветската посланичка да бъде поканена на това събитие се оказа толкоз комплициран, че се откриха партии, които да не знаят по какъв начин да отговорят на него..

Интересуват ли ви тези истории? Изпратете ни вашите на.
Копейката или Робин Худ?
Лидерът на „ Възраждане “ има прякор „ Костя Копейкин “. Наричат го по този начин поради внушението, че взима пари от Русия, където копейката е една стотна от рублата. Той обаче вижда нещо хубаво в този прякор, споделя, че името е от разказ на Гогол и е съпоставим с това на Робин Худ. ревизира кое е вярното.

От всички страни в Европейски Съюз България е най-уязвима на, сочи отчет на Институт „ Отворено общество “. Страната се показва най-зле по индикатора „ качество на образованието “.
„ Капитан Андреево “
Правителството разгласи граничния пункт <
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР