Добро утро!Най-важното е тук!Кабинетът Денков ще бъде гласуванАнгел Христов от

...
Добро утро!Най-важното е тук!Кабинетът Денков ще бъде гласуванАнгел Христов от
Коментари Харесай

Три минути: ПП-ДБ и ГЕРБ договориха правителство. Службите твърдят, че работят, но Галеви и Еврото не разбраха

Добро утро!

Най-важното е тук!
Кабинетът " Денков " ще бъде гласуванАнгел Христов от " братя Галеви " се върна в България и починаХиляди стачкуват против Радев
Днес претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) Николай Денков би трябвало да върне на Румен Радев изпълнен мандат за сформиране на държавно управление. След това остава единствено кабинетът да бъде гласуван в Народното събрание, където ПП-ДБ и ГЕРБ имат нужното болшинство.

Състава на бъдещото държавно управление.

Финалното единодушие за държавно управление беше реализирано в петък, когато хора от ГЕРБ и ПП-ДБ се срещнаха с представители на Движение за права и свободи. Сред тях беше и глобеният от Съединени американски щати за корупция Делян Пеевски.

Движението на няколко пъти промени позицията си – първо сподели, че е срещу „ порочната женитба “, по-късно, че, след това, че ще гласоподава срещу образуването му, а най-после, че. Да забележим по какъв начин ще е в идващите дни.
" Брат Галев " и Министерство на вътрешните работи
Издирваният от 2012 година Ангел Христов е ненадейно. Той беше прочут дружно с Пламен Галев, който също се търси несполучливо от този момент, с прозвището „ братя Галеви “.

Вътрешният министър Иван Демерджиев сподели, че, е че тялото на Христов е в България. Той увери, че Министерство на вътрешните работи работи доста, само че не знае нито по какъв начин, нито по кое време търсеният е влезнал на територията на страната.

Само преди дни Министерство на вътрешните работи не откри някогашния следовател Петьо Петров, прочут с прякора си Пепи Еврото, и свързвания с подземния свят предприемач Размиг Чакърян – Ами.

В Народното събрание Демерджиев сподели, че вътрешното ведомство е открило в България. Те са били осъществени по време на кабинета на Кирил Петков преди повече от година. Резултатите обаче бяха оповестени в дните, в които групировката на Петков и ГЕРБ се пробват да сформират кабинет.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
" Осемте джуджета " и Любена Павлова
отхвърля да е виждала и да се познава с тогавашния му сътрудник и сегашен народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Тя обаче признава, че доста следователи, прокурори, съдии и служители на реда са били " на заплата " в схемата за въздействие в правосъдната система, построена и ръководена от Еврото от несъществуващия към този момент столичен ресторант " Осемте джуджета ".

Бившият боксьор Кристиян Христов, станал прочут около ролята си в аферата " Осемте джуджета " и, преди да даде конференция, към този момент е с повдигнато обвиняване за противозаконни записи. Според прокуратурата той е правил противозаконни записи на... Пепи Еврото.
Президентът и митингите
Хиляди се събраха в петък в центъра на София на. Протестиращите носеха надписи като " Радев, свободен си да залезеш на изток ", " Радев, сътрудникът на Путин ", " Радев съобщи европейска България ", " Мунчо, чий е Крим? ".

Ако президентът е разпоредил на служебното държавно управление на Гълъб Донев да спре да праща военна помощ на Украйна, в нарушаване на взетото от Народното събрание решение в края на 2022 година, това е съображение за започване на процедура по импийчмънт против него. Това сподели.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Парламентът и Гешев
Главният прокурор Иван Гешев внесе в Народното. Бившият министър председател към този момент сподели, че няма непринудено да се откаже от него.

Националната следствена работа (НСлС). Това се случи с признати на второ четене промени в Закона за правосъдната власт (ЗСВ). Промените бяха по предложение на „ Възраждане “ и бяха признати с гласовете на проруската партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Служебното държавно управление „ най-вероятно си е разрешило “ да без позволение и „ най-вероятно “ това е противозаконен акт. Такова обвиняване насочи парламентарната група на Българска социалистическа партия против служебния кабинет на Гълъб Донев. Правителството отхвърли изказванията на социалистите.
Украйна и войната
Украйна е подготвена да стартира контранастъплението си, с цел да си върне окупираните от Русия територии,.

при въздушен удар, засегнал две двуетажни кооперации в Днепър.

Съединени американски щати и техните съдружници би трябвало да поддържат позицията, че единственият вид за преустановяване на огъня и реализиране на мир в Украйна е при осъществяване на всички условия на Киев. Това сподели.

99% от бойците на частната войска „ Вагнер “ са се изтеглили от региона на украинския град Бахмут. Това твърди.

Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия заяви за. Те настояват, че са атакувани айфони. Москва упрекна за случая американски служби и компанията „ Епъл “.
Съединени американски щати и света
законопроекта, който подвига тавана на дълга на държавното управление на Съединени американски щати в размер на 31,4 трилиона $. Това се случи, откакто по-рано утвърдиха сходно решение.

Близо 300 души починаха, а над 1000 бяха ранени при. Няма данни за потърпевши български жители.

Турският президент. Преди седмица той завоюва балотаж и по този начин се трансформира в най-дълго управлявалия водач на Турция.
Дезинформацията на Русия и уязвимостта на България
, с цел да разедини Запада. За задачата тя влага запаси, старания и пари в това да корумпира политици и медийни организации. България е измежду уязвимите страни от Европа. Това сподели пред Свободна Европа Джеймс Рубин - специфичен делегат на Съединени американски щати за дезинформацията.

Най-интересното от изявлението на Рубин.

Интересува ли ви тази история? Изпратете ни вашата на.
Няколко рекомендации
Два месеца и половина. Само толкоз време измина от известието, че Косово и Сърбия са постигнали съглашение да възстановяват връзките си, досега, в който във въздуха полетяха камъни и коктейли Молотов. Как се стигна дотук? Защо всички погледи са вперени в Съединени американски щати и Европейски Съюз?.

Красимир Каменов-Къро е една от знаковите фигури, свързани със силовите групировки от 90-те години в България. Името му беше посочено в края на март от основния прокурор Иван Гешев като опасност. Два месеца по-късно Каменов е разстрелян. Кой е Къро и какво може да повлече след себе си?.

Бившият консултант в ДАНС и някогашна барета Алексей Петров е подготвен да се върне в организацията при нужда. Това сподели самият той в. Тук можете да си припомните.

Класическата " бомба " в ресторант значи да изчезнеш, без да си платиш сметката. В медийния му вид това съставлява трупане на солидни отговорности към страната, най-много от невнасяне на осигуровки на публицистите, а след това преместване на активността в ново сдружение и банкрут на остарялото. Това са създали, написа Капитал.
Човек на деня
На 25 февруари, ден след началото на войната в Украйна, една активистка за правата на животните от България към този момент пътува натам, с цел да помогне с каквото може. Малко повече от година по-късно тя към този момент е избавила близо 1500 животни от бомбардировките. Понякога не и разрешават да минава през граница, само че тя не се отхвърля. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР