Добро утро!Най-важното е тук:Херсон и РусияСАЩ и републиканцитеБългаро-турската граница –

...
Добро утро!Най-важното е тук:Херсон и РусияСАЩ и републиканцитеБългаро-турската граница –
Коментари Харесай

Три минути: 10 ноември, 33 години по-късно: София помага на Киев и търси компромис за правителство

Добро утро!

Най-важното е тук:
Херсон и РусияСАЩ и републиканцитеБългаро-турската граница
– единственият огромен град в Украйна, който Москва беше съумяла да превземе, откогато атакува страната. Само седмици по-рано Русия споделяше, че Херсон е „ вечно “ неин. Украйна е подготвена да преглежда изтеглянето като капан, сподели говорителката на украинското южното командване. Тя твърди, че методът, по който Русия популяризира личното си оттегляне, е абсурден и нехарактерен.
България и войната
България се включва в задача на Европейски Съюз за. Решението е на Министерския съвет. Военният министър се почувства задължен да добави, че образованието няма да протича на територията на страната.

Парламентът разпореди на държавното управление да обезпечи. Решението беше импортирано от ГЕРБ и подкрепено от Движение за права и свободи, Демократична България, Политическа партия и „ Български напредък “.

решението на София да даде военна помощ на Украйна. Според говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова това утежнява така и така „ плачевните връзки “ на Русия и България.
Съединени американски щати и „ алената вълна “
Републиканците се придвижват към това да на американския конгрес, само че успеха им не е онази „ гигантска алена вълна “, която се очакваше, както сподели. Междинните избори, извършени във вторник, към този момент не са определили спечелилия в горната камара – Сената.

Загубата на Конгреса би означавала, че Байдън не може да прокарва законодателство. Но в случай че демократите запазят контрола си над Сената, това би дало опция на президента да продължи с назначенията в изпълнителната власт и във Върховния съд, написа.

Станете част от общността на Свободна Европа.
България. Убийството на границата
Министерство на вътрешните работи работи по „ три-четири “ версии за на българо-турската граница, споделя основният секретар на институцията. Сержант Петър Бъчваров беше погубен в понеделник от изстрел, пристигнал от турската страна, твърди София. Турция задържа двама души. В сряда стана ясно, че те са братя. Оръжието, с което са стреляли, е ловна пушка.

Според вътрешния министър двамата обвинени са свързани с престъпност, само че тя не е обвързвана с трафик на хора, нито на опиати. По-рано се твърдеше, че причинителите са били каналджии или мигранти.

Интересува ли ви тази истории? Изпратете ни вашата на.
Ще има ли държавно управление
Лидерът на „ Възраждане “ сподели, че има „ подготвен кабинет “ и изиска президентът д
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР