Добро утро. Ето най-важното:Цената на газаПарите за “Хемус“ФашисткатаИ пак газ.

...
Добро утро. Ето най-важното:Цената на газаПарите за “Хемус“ФашисткатаИ пак газ.
Коментари Харесай

Три минути: Рашков директно обвини ГЕРБ в корупционна схема. Как ще се промени конституцията

Добро утро. Ето най-важното:
Цената на газаПарите за “Хемус ” “Фашистката ”
И отново газ. След като КЕВР усили цената с 30% от Нова година, в този момент държавният снабдител за поевтиняване и то с повече. Ако трендовете на спад на интернационалните цени продължат, държавната компания ще изиска с 32% поевтиняване.

За цените на тока, водата и парното за бита работи мораториум до края март. “Законодателната власт влезе брутално ” в пълномощията на регулаторите и “пораженията могат да се окажат доста тежки ”, разяснява пред БНР.

Министърът на финансите Асен Василев заяви, че проектобюджетът за 2022 година планува увеличение на минималната през март. Правителството планува за 4-годишен интервал нови мостове над Дунав и тунели под Стара планина.

Министърът на нововъведенията и растежа “новото лице на Българската банка за развиване ”, която стартира стратегия за поддръжка на компании от туризма.

Пишете ни какво мислите на или коментирайте във.
Корупцията води до промени в конституцията
Между 30% и 40% от парите за строителството на автомагистрала "Хемус " са се прибирали в ГЕРБ, сподели вътрешният, откакто беше разпитан в прокуратурата.

Най-малко петима души от арабски и съветски генезис, кандидатствали за приемане на "златен паспорт " в България, са издали пълномощни в интерес на члена на Висшия правосъден съвет Боян Новански, разкрива.

Колкото и да искаш да бориш корупцията, нещата постоянно опират до промяна на правораздаването. Това обаче може да стане единствено с промени в конституцията. Новите ръководещи знаят това и към този момент имат проект. какъв.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Омикрон
на ковид регистрират в редица страни по света поради разпространяването на по-заразния вид на COVID-19 Омикрон.

България не е изключение. Над 6 хиляди са за денонощие. По-високи данни имаше единствено в два от дните през есента.

Засега не се планува въвеждането на спомагателни ограничавания поради Омикрон. контролът за влизащите в България жители.

Антикорупционната комисия на прокуратурата инспекцията в Министерството на здравеопазването за пазаруването на бързи антигенни проби за възпитаници.
“Фашистката ”
Те се срещат, когато тя е на 26, а той - на 30. Срещат се инцидентно на една женитба. И двамата са потомствени немци от Съюз на съветските социалистически републики. И двамата - депортирани от руските управляващи. Непременно отделете няколко минути през днешния ден, с цел да прочетете.

Първа присъда беше прочетена против Иран за сваления преди две години украински аероплан. Канадски съд присъди на фамилиите на шестима починали.

Бившият американски президент премиера на Унгария Виктор Орбан за нов управнически мандат. През април предстоят парламентарни избори.

От 1 януари закон, допускащ в избрани обстановки хора да сложат завършек на живота си благодарение на медицински експерти.

Станете част от общността на Свободна Европа във и ще получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Той знае, че ще стане художник още от дете. Още тогава е уверен, че илюстрацията е региона, в която би трябвало да се развива. Днес е един от най-известните български илюстратори, чието творчество е познато по целия свят. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

Ще ви трябват още 4 минути, с цел да гледате това видео - е на 32 години и е от Иран, само че живее в Белград от пет години. В началото няма даже личен дом и живее на улицата. Сега обаче работи като преводач и оказва помощ на другите.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР