Добрин Петров беше нашумял у нас в края на миналия

...
Добрин Петров беше нашумял у нас в края на миналия
Коментари Харесай

Помните ли Магапаса от Мая и Магапаса? Няма да повярвате какво прави сега!

Добрин Петров беше нашумял у нас в края на предишния век. По-известен като Магапаса, той се изявяваше на родната поп-фолк сцена. Най-известните му части бяха плод на дуетната му работа с Мая. Двамата, с изключение на работна връзка, имат и сантиментална такава, която също дава плод – дъщеричка, на име Кристияна.

Магапаса и Мая получават работни визи за Америка и отпътуват, само че даже и след приключването им, те не се завръщат в родината. Въпреки това, оставайки в Америка, пътищата на двамата скоро се разделят. Добрин Петров продължава да живее там и до през днешния ден, като в годините намира разнообразни способи да си изкарва хляба.

В началото е работил във плантация, където е брал ягоди и ги е пакетирал. Това обаче не се оказва призванието му и той сменя работата си като става водач на ТИР. По този метод получава опцията да опознае съвсем цяла Америка, само че се отхвърля и от това занятие, тъй като не му харесва непрекъснатото пътешестване.

Днес, Магапаса е установен.

Интересното е, че сега дели един покрив с мъж. И двамата са българи, и двамата са избягали в Америка в търсене на нови благоприятни условия и развиване. В момента двамата живеят в Денвър, щата Колорадо. Добрин Петров работи в ресторант, само че не като реализатор, а като келнер. След триумфа си от края на 90-те години, кариерата му като реализатор завършва.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР