Добри хора търсят помощ за своя приятел Крис Караджов, прикован

...
Добри хора търсят помощ за своя приятел Крис Караджов, прикован
Коментари Харесай

Да помогнем на прикования към инвалиден стол Крис да има собствен дом

Добри хора търсят помощ за своя другар Крис Караджов, прикрепен към инвалидна количка. 

След случай по време на ски през 2012 година Крис е прикрепен към инвалиден стол. Въпреки множеството компликации, той съумява да продължи работата си като учител в университета в Лонг Бийч, факултета по " Журналистика и всеобщи връзки ", където е обичан и почитан от студентите си.

Сградата, в която Крис живее чартърен, е продадена на различен притежател, който усилва доста наемите. За човек в неговото състояние е мъчно да се оправя с наема, защото, с изключение на режийни сметки, би трябвало да отделя част от бюджета си за медицински услуги, свързани със положението му.

Приятелите на Крис Катя и Катрин вземат решение да отворят сметка на приятеля си в платформата за подаяние " YouCaring ", където всеки искащ може да подари определена от него сума.

Момичетата се надяват да съберат задоволително пари, с цел да може Крис да си купи личен дом, макар че цените на парцелите в щата са големи. Но даже финансите да не стигнат за личен дом, те доста биха помогнали на Крис.

Много хора биха споделили, че Крис просто може да се реалокира в по-евтин регион на града, само че за човек в неговото състояние да смени дома си значи да смени работата си и цялата си среда, защото апартаментът, в който живее е на комфортно за него място, където може да се предвижва със специфичната моторна количка, която има, изясняват приятелите му.

Ако желаете да помогнете на Крис може да го сторите тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР