Добре, значи разбрахте, че изпитвате чувства към най-добрия си приятел.

...
Добре, значи разбрахте, че изпитвате чувства към най-добрия си приятел.
Коментари Харесай

Лудост: Да се влюбиш в най-добрия си приятел, който не отвръща на чувствата ти

Добре, значи разбрахте, че изпитвате усеща към най-хубавия си другар. Най-накрая събрахте храброст да признаете пред себе си любовта си. Но най-хубавият ви другар не изпитва същото към вас.

Сега се чувствате неловко, мъчително и нестабилно?

Не се безпокойте. Всяка връзка има своите провокации и детайли на риск, изключително най-интимните. Много от нас си падат по най-хубавите си другари. Това е напълно естествено и няма място нито за позор, нито пък за обвинявания, че се е случило.

В никакъв случай не трябва да се чувствате по този начин, като че ли е пристигнал краят на света. Има няколко метода, по които тази обстановка може да се развие позитивно за вас.

Съвети какво да извършите, когато се влюбите в другар

Няма място за суматоха

След като уведомите приятеля си за това, че сте влюбена в него, той евентуално ще е малко шокиран. Животът не е добре написана сантиментална комедия. И от време на време действителността е толкоз друга от любовните филми, които така и така са цялостна заблуда и боза. След като сте признали възприятията си на най-хубавия си другар, той най-вероятно няма да ти отвърне със същото. Възможно е към този момент да има усеща към друга жена или в никакъв случай да не ви е гледал по подобен метод.

Така че, когато най-хубавият ви другар се съпротивлява на метода ви, той евентуално е удовлетворен от сегашните ви връзки и не е подготвен да разреши това да се промени. Той не е апатичен към вас, само че ви гледа с други очи. Гледа ви като другар и нищо повече от това. Това в действителност ли е нещо извънредно? Разбира се, че не е. Това са усеща и ние не може да упрекваме някой, че не изпитва същото към нас, което ние изпитваме към него.

Но един съвет ще ви дадем: Не разваляйте другарството си, поради това. Може би е краткотрайно въодушевление, може би скоро ще отмине, само че другарството ви е доста повече и не заслужава да бъде разрушено, поради несподелени усеща. Помислете добре от какво повече се нуждаете: от него като другар или от него като сътрудник?

Контролирайте пристрастеността си

Ако най-хубавият ви другар не ви обича по същият метод, по който вие, евентуално имате доста потиснати страсти, които да изразите. Чудесен метод да се справите с това е да превърнете пристрастеността си към най-хубавия си другар в друго занятие. Колкото по-скоро, толкоз по-добре.

За момента поддържайте връзките ви  леко и елементарно с най-хубавия си другар. Опитайте се да не изразявате възприятията си още веднъж или да бъдете прекомерно настоятелни. Той няма да не помни какво сте му споделили, повярвайте ми. Но в случай че най-хубавият ви другар не се интересува да преследва възприятията ви в този миг, оставете го. Той най-вероятно няма планове да трансформира другарството ви в освен това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР