Добре сме информирани от ползите от достатъчното пиене на вода

...
Добре сме информирани от ползите от достатъчното пиене на вода
Коментари Харесай

Вода на стайна температура подпомага отслабването

Добре сме осведомени от изгодите от достатъчното пиянство на вода в всекидневието ни. Но знаехте ли, че отпиването на течността в подобаващата температура може да подкрепи да свалите непотребни килограми?

Изследване, оповестено в The Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, преглежда резултатите от питейната вода при 14 здрави възрастни. На всеки от участниците били дадени по половин литър вода със стайна температура, която да се одобри едновременно. 40 минути след изпиването й, участниците са имали цели 30% нарастване на метаболизма си. Изследователите стигнали до заключението, че пиенето на 2 литра вода със стайна температура на ден може да усили енергийните разноски на тялото на човек. А това значи, че можете да се поздравите и с чудесното храносмилане при използване на този не толкоз сложен за осъществяване табиет.

В доста режими за детоксикации или пречистване на организма се включва прибавяне на щипка пикантен червен пипер в кана с вода, с цел да се форсира метаболизма. Но в случай че не сте последовател на концепцията да пиете пикантна вода, то пийте я със стайна температура и това ще бъде задоволително да се отървете от токсините в тялото.

Доказано е също, че пиенето на вода, която не е доста студена, облекчава запека, както демонстрират проучванията в списанието Gastrointestinal Nursing.

Ясно е, че с изключение на да се поддържате хидратирани, вниманието по отношение на температурата на питейната вода е ключът към изстрелването на метаболизма ви с висока скорост към изгарянето на мазнините и резонно да отслабвате бързо.

Сега изхвърлете кубчетата лед и започнете да пиете топла вода в всекидневието си. Никак не е мъчно, нали? Лесно е – сложете бутилката до компютъра и отпивайте от тази вода. Дори до в този момент да сте предпочитали да вадите водата за пиянство непосредствено от хладилника, ще ви отнеме не повече от десетина дни, с цел да се отучите от този табиет. Също по този начин, поръчвайте топла вода, когато сте в заведение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР