Добре е от Има такъв народ да се върнат на

...
Добре е от Има такъв народ да се върнат на
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Списъкът Магнитски ще бъде разширен с близк...

Добре е от " ИТН " да се върнат на масата за договарянията, само че би трябвало да се подпише съдружно съглашение, с цел да бъдат държани надалеч от властта ГЕРБ и Движение за права и свободи, от това зависи третия мандат, разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев.

Според него в предстоящ кабинет би трябвало да бъдат поканени сполучливите министри от служебното държавно управление.

Непосредствените цели съгласно него са ограниченията за справяне с новата covid вълна и актуализацията на бюджета.

Той добави, че вероятността е за ръководство в границите на 6-8 месеца, защото актуалният парламент не е задоволително еднороден.

„ Когато има ръководещо болшинство, ще бъде коментиран и въпросът за идната промяна на шефа на Българската национална банка “, разяснява Мирчев.

По думите му съответни имена за поста не са обсъждани.

Мирчев открои ролята на гуверньора на Българска народна банка за приемането ни в еврозоната и въвеждането на еврото, нещо, което е измежду целите на " Демократична България ".

Също по този начин и ролята по глобите по закона " Магнитски ".

Има всички индикации, че ще има нов лист, който ще бъде уголемен с нови лица, които " явно са близки до ръководството на ГЕРБ ", сподели Мирчев.

" Ние създадохме такава комисия в Народно събрание по самодейност на " Демократична България ", тази седмица ще бъде изслушана Българска народна банка в тази комисия. Тя проверява за какво българските институции не са разбрали, че господин Пеевски, господин Божков, са направили избрани закононарушения съгласно американския Държавен департамент ", сподели депутатът от Демократична България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР