Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Несъвършенствата на Селин Дион, Де Ниро и Пачино между приятелството и дълга, и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

За куража от минусите



Шест години след последния си англоезичен албум Селин Дион се готви за новия си “Courage” , който излиза на 15 ноември. “Imperfections” е първият сингъл от него, а черно-бялото видео добавя посланието на нежната поп ария за обичта към себе си макар минусите. В края на клипа Селин остава без грим, каквато обаче надали ще я видите по време на международното ѝ турне следващата година – България още веднъж няма да е част от него, само че за по-запалените най-близката дестинация е Букурещ.

Сладка болежка



Наташа Бедингфийлд е един от най-разпознаваемите гласове от началото на хилядолетието, който не бяхме чували с нещо ново от близо 10 години. През лятото обаче англичанката издаде албума “Roll With Me” , а с енергичното “Kick It” споделя за сладките и горчиви страни на edna връзка, която изисква старания, с цел да спасиш.

Между минало и настояще



След като през 2012 година от Сленг продължиха под името SLNG с вокалист Владимир Михайлов (който преди този момент беше в Сафо), през миналата седмица групата показа новия си сингъл „ Бели петна “ . Той ще бъде част от третия им албум, който се чака да излезе до края на годината. Интересното допълнение в рок парчето е рапърът Bobo , а в клипът взе участие и синът на Владимир – Зари.

КИНО

Мафията против народа



Новият филмов откъс на „ Ирландеца “ повдига още завесата на действителната гангстерска история от 60-те. Когато профсъюзният водач Джими Хофа (Ал Пачино) става неуместен за шефовете на Франки Ширан (Робърт Де Ниро) , наемникът ще би трябвало да извърши служебния си дълг, въпреки Хофа да му е другар. След първите прожекции на кино лентата критиците към този момент го назовават „ шедьовър “ и „ един от най-хубавите на Скорсезе “ .

Конкуренцията продължава



Един от сериалите на новата платформа Apple TV+ си показва, че галактическата конкуренция сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати не стопира след кацването на първия човек на Луната. „ За цялото човечество “ ни среща с напълно женски екип астронавти, образуван от НАСА и изпратен на задача в Космоса. Изглежда, че от продукцията залагат на човешките истории вместо на известни имена, а колкото и политкоректна да наподобява, се надяваме, че това няма да ѝ попречи да бъде забавна.

Разбити сърца и остарели другарства



Друга стрийминг платформа – Hulu , е насрочила за ноември премиерата на сериала “Dollface” . В него Кат Денингс е Джулс, която се възвръща от разлъка след дългогодишна връзка. Един ден вселенската магия я води измежду другите ѝ изоставени приятелки, които е пренебрегвала поради половинката си. Изпълнителен продуцент на комедията е Марго Роби , а в сериала вземат участие още Шей Мичъл, Горан Вишнич и други

ОЩЕ

Блясъкът на „ Еми “



Наградите „ Еми “ са телевизионните „ Оскар “-и и въпреки да не провокират същото международно неспокойствие, те са мотив да се зарадваме за признанието към собствен обичан сериал или да намерим новия си подобен. Победителите на тазгодишната гала станаха ясни преди седмица, само че можем да запазим момента още малко с това видео на сп. “InStyle” , което ни демонстрира най-добре облечените посетители от глава до пети .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР