Добре би било, ако твърде много хора ви притиснат с

...
Добре би било, ако твърде много хора ви притиснат с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще трябва да каже твърдо не

Добре би било, в случай че прекалено много хора ви притиснат с молба за помощ, да можете да кажете твърдо " не ", поучават з вездите за през днешния ден.

Овен

Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Охболи...

Телец

Тъжно и самотно Ви е, без значение от това, че Ви обичат? Оказва се, че фактически са Ви нужни продължителни и съществени връзки с един единствен и несравним, а през днешния ден е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако съумеете да го намерите, връзките ви ще бъдат дълги и забавни.
 

Близнаци

Денят ще стартира по не най-хубавия метод: или ще зародят компликации в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи повратен миг. Благодарение на сполучливото стичане на събитията, ще можете да контролирате обстановката, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сърпрайзи са вероятни през втората половина на деня. Може да дойдат положителни вести или да се появят благоприятни условия да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже обвързван с взимане на значими (и верни) решения, свързани с работа и кариера.
 

Рак

Днес ще бъдете твърдо уверени, че сте по-добър човек, в сравнение с индивида, който е паралелно с Вас, а и количеството на неговите дефекти ще Ви озадачава от ден на ден и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой различен, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!...
 

Лъв

Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.
 

Козирог

Настроението Ви през днешния ден ще бъде изменчиво. Емоциите Ви ще са прекомерно доста и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си чувства. Избягвайте спонтанните решения. Вместо позитивен резултат може да Ви чака отчаяние. Затова е потребно да се доверявате на своята вътрешен глас, изключително по финансовите въпроси. При общуването с родственици и близки са евентуални проблеми и по тази причина изказвайте своите искания и възражения непосредствено.
 

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.
 

Риби

Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не ” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР