Добър ден, моля да зададете тези въпроси към господин кмета

...
Добър ден, моля да зададете тези въпроси към господин кмета
Коментари Харесай

Пловдивчанин зададе въпроси на кмета за стадион Христо Ботев

Добър ден, апелирам да зададете тези въпроси към господин кмета на град Пловдив! Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. Публикуваме въпросите без редакторска интервенция:

Защо няма наказания към индивида, виновен за сбърканата поръчка за седалките на стадион " Христо Ботев ", какъв брой би трябвало да си необразован или ленив, с цел да объркаш поръчка, за която е говорено повече от година, за която се чакаше мнение какви тъкмо би трябвало да бъдат седалките? Кой ще върне пропуснатите изгоди за забавеното време, което както разбрахме още веднъж не се знае по кое време тъкмо ще се случи? Кой е този човек? Обществеността би трябвало да знае името му, с цел да няма опция този човек още веднъж комфортно да сбърка?

Защо не се строи паркинг към стадион " Христо Ботев "? Кметът мощно промотира и подсигурява за него! Няма нито проект, нито оповестена социална поръчка, затова спечелила компания, следващи обжалвания и така нататък Кога ще се започват тези процеси? Може би когато стадионът е подготвен и още веднъж ще се чака за сбъркани публични поръчки, обжалвания и така нататък Не би трябвало ли паркингът да е подготвен дружно със стадиона, с цел да може да се употребява, а не да се чака и за него?

Кога ще се накаже компанията, спечелила социална поръчка за създаване на спортна зала към учебно заведение " Иван Вазов "? Залата трябваше да действа преди повече от година, а няма забит и един перон. Не би трябвало ли да има банкова гаранция, която да остане за общината, в случай че няма нищо издигнато? Също по този начин да се анулира договорът със спечелилата компания и по най-бързия метод да се избере нова, с цел да може за новата образователна година, септември месец, да има нова зала.

Хубав и противоречив ден!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР