До сутринта над по-голямата част от страната ще има има

...
До сутринта над по-голямата част от страната ще има има
Коментари Харесай

Дъждът продължава да вали

До сутринта над по-голямата част от страната ще има има забележителна облачност и тук-там в Централна и в Северозападна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Сутринта облачността краткотрайно ще се раздра, само че на обособени места видимостта ще бъде понижена. След обяд и до среднощ облачността ще бъде най-вече забележителна - купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд съпроводени с гръмотевици. В планинските региони явленията ще са по-интензивни. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°, в София - към 26°.

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 13°.

Преди обяд над Черноморието ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури: 26°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР