До последно, поради финансови проблеми, под въпрос бе ВК Дунав

...
До последно, поради финансови проблеми, под въпрос бе ВК Дунав
Коментари Харесай

Дунав спаси положението, всички клубове подадоха заявка за efbet Супер Волей

До последно, заради финансови проблеми, под въпрос бе ВК Дунав (Русе). Вчера в ранния следобяд и русенци потвърдиха своето присъединяване, като шампионатът ще започва в цялостен тип. Тепърва ще се разбере кой ще води волейболистите и с какъв състав ще се започва.

До 5 август НВЛ ще се произнесе дефинитивно по отношение на правоспосбността на клубовете за присъединяване в елита. След това ще бъде планувана и дата за чоп за шампионата.

Във вторник НВЛ ще организира работна среща с клубовете, на която ще се преглеждат предложенията за промени в Наредбата за новия сезон и ще се разискват настоящи въпроси.

„ Планираме шампионатът да стартира в уикенда 15-16 октомври. Възможно е някакво изменение при възможни предварителни парламентарни избори, защото не дребна част от спортните зали се употребяват за изборни секции. Тази година форматът е всеки против всеки в два полусезона на разменено посещение, след което е плейофната фаза за установяване на медалистите и надлежно за изпадащите, защото следващата година в елита остават 12 тима ", добави още Христо Апостолов.

СНИМКИ: НВЛ/startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР