До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Това

...
До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Това
Коментари Харесай

Борисов каза кога ще излъчи кандидат за президент

До последния ден няма да излъчим претендент за президент. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията през днешния ден се записва в ЦИК за изборите „ 2 в 1 “.

Според него, в случай че името стане ясно по-рано, ще има офанзива към претендента. Той даде образец, че в общественото пространство се е завъртяло името на проф. Асен Балтов, като номинация на ГЕРБ и е последвало уволнението му от „ Пирогов “.

Той разяснява и изказванията на служебния министър на културата Велислав Минеков, че партията  му е „ превзела със мощ “ два етажа от НДК и не заплаща наем за тях. 

„ Този длъжностен министър, Минеков, който щял да гони първата политическа мощ от офисите ѝ, аджеба, нали по Конституция служебното държавно управление би трябвало единствено да уреди едни почтени избори, а те не са почтени, тъй като не одобриха да броят квитанциите “, сподели Борисов. 

Той беше безапелационен, че Минеков лъже и изясни съгласно кой закон на кого партията заплаща наем.

„ Ако желаят с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, ние ще срещнем Брюксел и комисията ЛИБЕ за безобразията на един длъжностен кабинет. Радев го праща Минеков, бухалката си – Рашков. Те не могат да завоюват избори другояче. Репресии, по тази причина в този момент желаят да докопат претендента за президент, с цел да се разправят с него още преди да има имунитет “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов насочи остра рецензия към целия длъжностен кабинет и водената от тях политика. Според него са признати лобистки текстове в актуализацията на Бюджет 2021, а равнищата на корупцията са рекордни.

Жени-ГЕРБ избраха новото си управлението. За ръководител на структурата беше определена Екатерина Йорданова, а за нейни заместнички бяха определени Милена Дамянова, Мария Христова, Алисе Муртезова, Йоана Йончева-Фильова, Карамфила Гюрова. 

Това се случи по време на онлайн конгрес, на който присъстваше и водачът на партията Борисов. 

„ Надявам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и да дойдат дамите на власт, с цел да няма такива самозабравили се мъже с огромно его, които са склонни да тласкат страната в безпорядък. Да си седят у дома и да си готвят те манджите “ сподели Борисов.

 По думите му неслучайно най-вече дами гласоподават за ГЕРБ. Той посочи, че от партията са излъчени еврокомисари, евродепутати, министри, кметове и други от нежния пол. „ Няма друга партия, в която толкоз доста дами да вземат участие “ добави Борисов. 

„ Изключително съм ядосана за това, че през последните месеци разнообразни обединения се пробват да смачкат демократичните процеси в България. Изключително съм ядосана за това, че се пробват самозвани политикани да изчегъртат всичко, към което се обединихме преди 15 година През последните месеци се пробват да убедят и нас, и жителите, че ние сме в корена на всяко едно зло и не сме постигнали нищо “, разяснява Милена Дамянова. 

Според нея политическите им съперници нямат стратегии и хрумвания за ръководството на страната. „ Хвърлиха страната в безпорядък, цели системи не работят обикновено, а хората са уплашени и обезпокоени “, добави тя. 

По време на срещата бяха систематизирани резултатите на женската организация на партията. Бяха направени оферти за промени на правилника.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР