До понеделник ще продължи ремонтът при 270-ти км на автомагистрала

...
До понеделник ще продължи ремонтът при 270-ти км на автомагистрала
Коментари Харесай

До понеделник ще продължи ремонтът при 270-ти км на автомагистрала „Тракия"

До понеделник ще продължи ремонтът при 270-ти км на автомагистрала „ Тракия ", където настилката е развалена от запалилия се камион, оповестиха от пресцентъра на Агенцията " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Вчера там се се възпламени тежкотоварен автомобил с ремарке, претрупан с лепило, придвижването бе спряно, а колите се пренасочваха по обходни направления. При произшествието нямаше потърпевши.

До понеделник в това число ще се извършат ремонтни действия за възобновяване на асфалтовата настилка при 270-ти км на Автомагистрала „ Тракия " в посока Бургас, осведомиха през днешния ден от АПИ. Настилката в дейната и спешната ленти е развалена от запалилия се тежкотоварен камион и за обезпечаване сигурността на придвижването е належащо да се ремонтира, означават от организацията.

В момента прекосяването при 270-ти км на автомагистралата в посока Бургас се реализира в изпреварващата лента, а за облекчение на натоварения трафик към морето е въведен и обходен маршрут: през п. в. „ Нова Загора " - Каменово - път I-6 - Крушаре - п.в. „ Ямбол " - Автомагистрала „ Тракия ".

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, предизвестяват от АПИ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР