До основен ремонт на автоматична скоростна кутия ви делят само

...
До основен ремонт на автоматична скоростна кутия ви делят само
Коментари Харесай

До основен ремонт на автоматична скоростна кутия ви делят само 30 километра

До главен ремонт на автоматизирана скоростна кутия ви разделят единствено 30 км.

Чували ли сте за правилото 50/50? Въпросът е, че при изтегляне на кола с автоматизирана скоростна кутия скоростта не би трябвало да надвишава 50 км/ч и такава кола може да бъде теглена на въже най-вече 50 километра, изяснява специалист на авторитетно автомобилно издание.

Днес " неутралната " позиция на машините е предопределена единствено за най-екстремните случаи. Например, преобърнете колата върху камион за изтегляне или я бутнете в профил на пътя, освобождавайки пътното платно, написа " АутоБлиц ".

Мнението на специалиста:

- Ако тези условия не са изпълнени, заради липса на смазване (в края на краищата, маслената помпа не работи, в случай че моторът е изключен), на триещите се повърхности може да се появят надрасквания. Днес тези условия станаха по-строги: станаха " 30 на 30 “. А някои производители като цяло се опълчват на тегленето, като предлагат неизправна кола да се транспортира извънредно на камион за изтегляне.

Що се отнася до тегленето на други коли, тук важи правилото на рационалната достатъчност. Голям SUV може да тегли дребна лека кола, само че в противен случай, даже не би трябвало да пробвате: автоматизираната скоростна кутия несъмнено ще прегрее. Същото важи и за изтегляне на тежки ремаркета: прочетете инструкциите за вашия автомобил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР