До настоящите избори за Европейски парламент остава по-малко от седмица

...
До настоящите избори за Европейски парламент остава по-малко от седмица
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане е единствената алтернатива!

До актуалните избори за Европейски парламент остава по-малко от седмица и по този начин както се обрисува, предходните спечелили от ГЕРБ, в този момент ще записват загуба. Поражението им витае във въздуха и към този момент се усеща от целия партиен уред. Притеснението, което е обхванало партията на Борисов се вижда от всички наблюдаващи, а социологическите организации вършат даже и невъзможното, с цел да им дадат няколко стотни преднина. Истината е, че изборите в неделя са избор на съмнение против ръководещото шайкаджийско държавно управление на ГЕРБ и Обединени патриоти. Това е и повода Борисов да вземе акцията на ръчно ръководство и да обикаля страната, откривайки „ по два завода дневно ", които никой не е виждал, само че пък бурно приветстван от строените като на манифестация служащи по улиците и в цеховете.
И макар че обикаля страната в видимо положително въодушевление, сякаш по държавни каузи, в дейностите на министър-председателя се виждат суматоха и боязън. Мисълта за идната на 26-ти май загуба на изборите е среднощния призрачен сън на Борисов, тъй като това значи единствено едно - завършек на незаконната 10-годишна тирания на ГЕРБ.
Притеснение се вижда и в структурите по места. Зад необятните усмивки на локалните водачи, които раздават козунаци и сувенири, прозира боязън. Страх и възприятие за идно отмъщение! Чувстват се като пораженци, тъй като при ежедневните си срещи с хората, виждат единствено омерзение и гадност. Екзалтираните национални маси, които ги посрещаха с аплодисменти, в този момент смениха настроението си. Подадените от гербаджиите ръце увисват във въздуха, а събраните в залите под строй и със закани колективи и административни чиновници, ръкопляскат някак си по-тихо, и с все по-ясно доловимата вяра, че на борисовите корумпета, май към този момент им идва края.
Българските жители желаят смяна и това е реалност. Желанието им може да се прочете в очите, да се почувства в жестовете, да се види в реакциите при срещите с претендентите на ръководещата партия. Хората са отвратени, а жилищата и банковите сметки на гербаджийските синекурници са единствено дребна част от аргументите за това. Главните фактори са други - безпътицата, индустриалната съсипия, натиска над бизнеса, унищожените обучение и опазване на здравето, прокудените в чужбина фамилии.
Осъзнавайки всичко това, още преди месеци политическите инженери започнаха да работят, сглобявайки най-различни обединения. От дрешника бяха извадени позабравени от близкото минало лица и партии - БСДП, ССД, Национална движение „Симеон Втори", Новото време, земеделци, християнски съюзи. Партии, чиято членска маса не може да изпълни и един кабинет, се включиха във всевъзможни обединения, с цел да се опитат да подлъжат омерзените от 10-годишното ръководство на режима на Бойко Борисов.
За нас от Възраждане е ясно, че задачата на всичко това е една - размиване на гласовете и насочването им към псевдоопозицията и казионните политически групички. Не инцидентно от няколко седмици светлината на медийните прожектори е ориентирана към сякаш опозиционните Българска социалистическа партия и Воля.
Първите, въпреки и най-голямата като брой опозиционна партия сега, са неразделна част от 30 годишния незаконен преход и няма по какъв начин да заличат този интервал от историята си.
Вторите пък въобще не се нуждаят от коментар, с изключение на този, че съставляват апотеоз на биофизическата, психическа и политическа патология.
Що се отнася до Движение за права и свободи, за тях е ясно, че не са никаква съпротива, а неофициалния старши сътрудник на ГЕРБ в ръководството.
В бюлетината за идния на 26-ти май избор се откроява единствено едно придвижване, неучаствало до момента във властта и против, което не могат да бъдат изкарани неуместни обстоятелства и компромати - Възраждане.
Ние сме единствената партия в България, сплотяваща националноотговорни хора, работещи всекидневно за своите чисти идеали, без да получават възнаграждение и без да употребяват облаги.
Истината е, че партиите на прехода са мощно обезпокоени от идния избор. Изпечени в изборните измами, силите на прехода вършат всичко допустимо, с цел да скрият Възраждане. Въпреки наложения медиен капак и искрено лъжливите социологически изследвания обаче, нашето придвижването набира все по-голямо доверие измежду българите.
Възраждане е единствената партия, която приказва намерено и на всеослушание за корупцията, неработещата правосъдна система и зависимостите на Бойко Борисов от турския деспот Ердоган.
За разлика от „ патриотите ", които вземат участие в държавното управление и разполагат с цялата власт, Възраждане всекидневно прави всичко допустимо, с цел да повдигне духа на нашите сънародници в чужбина и да реши проблемите им, доколкото това е допустимо, когато не управляваш. Възраждане издава учебници за българските деца, както в страната, по този начин и в чужбина. Като същински почитатели на пионерите от епохата на Възраждането, ние реставрирахме и възстановихме редица монументи в цялата страна - съсъди за националната ни памет, отделяйки за това персонално време и средства. И това е напълно дребна част от това, което вършим.
Жребият за изборите дефинира последното 27-мо място за Възраждане в бюлетината. И това не е по никакъв начин инцидентно, тъй като нашето придвижване се явява последната вяра за България. Страната ни е изправена пред следващата национална злополука, която към този момент чука на вратата. Все още разполагаме с малко време, с цел да я избегнем, само че това може да се случи, единствено в случай че отпред на страната застанат виновни и родолюбиви управници.
На 26-ти май, имаме превъзходната опция да изпратим продажната и некадърна гербаджийска камарила в историята от упор! С надзорен изстрел в главата. Единственото, което би трябвало да създадем е да упражним конституционното си право на глас. Глас, който се пробват да ни лишават, да заглушат. Затова предлагам следното, дано в неделя им покажем, какъв брой мощно можем да крещим!
Възраждане - тъй като единствено ние можем!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР