До момента той се укрива. Вчера в столичния квартал Люлин

...
До момента той се укрива. Вчера в столичния квартал Люлин
Коментари Харесай

Ново: Разбиха Брутална Банда В Люлин, Издирват Под Дърво И Камък Мраморския! Снимки!

До момента той се укрива.

Вчера в столичния квартал „ Люлин ” мощна тайфа за грабежи извърши грабеж на магазин. Тримата апаши нахлули в супермаркета, въоръжени с железни пръти и са заплашили чиновниците. Избили са касата на магазина по позната скица и са я изхвърлили през прозореца и са си плюли на петите.

По първична информация са отмъкнали малко към 10 000 лева След отлични и бързи дейности от страна на столичните служители на реда, двама от тях - Стоян Дългия и Ники Понти, са задържани. Мраморския обаче оказал гневна опозиция, ранил е служител на реда и е избягал. От Министерство на вътрешните работи приканват всички, които имат спомагателна информация за търсения да алармират на тел.112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена!



Междувременно от прокуратурата оповестиха, че лицата, взели участие в грабежа, са следени преди този момент. Около седмица преди този момент на адреса на едното лице същите са следени, че са подготвяли железна стълба за постигане до по-високи етажи, написа Блиц.

На 3 против 4 декември в дома на едно от арестуваните лица са следени дейностите по подготовката им – преобличане с тъмни облекла, маски. Имало е информация и за посоката на придвижването им – към „ Люлин “. В домовете на арестуваните лица са открити голям брой предмети от обири. За интервала от ноември до задържането им са направили голям брой закононарушения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР