До момента се знаеше само, че си има гадже, но

...
До момента се знаеше само, че си има гадже, но
Коментари Харесай

Изи от “Хелс Китчън” крие гадже хипар, разхождал и виолетова коса

До момента се знаеше единствено, че си има гадже, само че по какъв начин се споделя, с какво се занимава и прочие, не бе коментирано. Е, даже и огромните секрети най-после излизат нескрито! Оказва се, че приятелят на чаровната Изи се споделя Стоил, като двамата са дружно от много време. Въпреки че брюнетката е единствено на 23 години, тя към този момент живее с обичания си под един покрив.

Напук на упованията да се загаджи с богат батко да вземем за пример, влогърката си е избрала напълно нормално момче. На всичкото от горната страна той много се разграничава от връстниците си и по-скоро го играе хипар, който даже с визия може би се бунтува против останалия свят. Преди време косата му била боядисана във виолетово, само че това по никакъв метод очевидно не тормози кулинарката. Мнозина даже се присмяха на избора ѝ на мъж, само че поради самочувствието си Изи надали ще си го постави на сърце.

Тя е много известна измежду младежите, а с кулинария се занимава любителски. Участието ѝ в “Хелс Китчън ” е стъпка напред в персоналното ѝ развиване и с цел да се запише, въпреки всичко е имала известни съмнения. От 15-годишна качва свои неща в Мрежата, само че въпреки всичко появяването ѝ и в телевизионния ефир е била обвързвана с доста боязън.

Автор: m.bgdnes.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР