До момента над 60 деца и ученици са се включили

...
До момента над 60 деца и ученици са се включили
Коментари Харесай

Онлайн конкурс „Великденско послание“

До момента над 60 деца и възпитаници са се присъединили в онлайн състезанието на тематика „ Великденско обръщение “, проведен от Община Стара Загора. Възпитаници на разнообразни учебни заведения и детски градини на възраст от 3 до 13 години изпратиха фотоси на направени от тях разнообразни картини, украси или сувенири, свързани с един от най-светлите християнски празници - Великден. „ Непрекъснато получаваме доста красиви фотоси на рисунки, видео послания, презентации, стихотворения, украси, сувенири. Има деца, които са изработили сами своите творения, а по-малките разчитат на помощ от родителите си “, описват уредниците от отдел „ Култура “.

Първоначалната концепция е състезанието да бъде общински, само че за доста кратно време деца от над 15 обитаеми места се включват в конкуренцията и го трансформира в народен. Включиха се участници от Стара Загора, Раднево, Димитровград, Казанлък, Сливен, Русе, Варна, Бургас, Разград, Исперих, София, Тутракан, Шумен и Нови пазар.

Всички оферти се разгласяват на фейсбук страницата „ Култура и туризъм към Община Стара Загора “ по реда на тяхното постъпване. „ Благодарим ви, деца, че не спирате да мечтаете и да се вдъхновявате от най-малките неща! “, споделят още уредниците.

Срокът за изпращане на фотоси и произведения е 21 април 2020 година, а адресът - [email protected].

Изпратените оферти би трябвало да са съпроводени с трите имена на създателя, възраст, учебно заведение или детска градина, както и телефон за противоположна връзка.

Най-добрите произведения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти. Имената на наградените ще бъдат оповестени във фейсбук страницата на отдел „ Култура и туризъм “ и на уеб страницата на община Стара Загора до края на месец април.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР