До март месец ще стане ясно кои са най-опасните пътни

...
До март месец ще стане ясно кои са най-опасните пътни
Коментари Харесай

От КАТ вадят на показ опасните пътни участъци във Врачанско

До март месец ще стане ясно кои са най-опасните пътни сектори във Враца, заяви през днешния ден на брифинг началникът на бранш „ Пътна Полиция “ Иван Коцев.
Той добави, че предходната година трасето на изхода за Бяла Слатина е било на косъм да отпадне от рисковите пътни сектори във Врачанско, само че е останало измежду тях в последния миг.
На конференцията той заяви, че през миналия месец на територията на област Враца са станали 52 пътнотранспортни катастрофи, при които за благополучие няма починали хора. При случаите са потърпевши 14 души.
По думите на Коцев, от началото на годината няма сектори с нараснала централизация на ПТП-та, а случаите стават и в обитаемоте места, и на републиканската пътна мрежа.
Според него главните аргументи за злополуките са лишаване на преимущество и шофиране с превишена скорост, като те отмерено предизвикват произшествия. Често злополуките стават поради композиция от двете нарушавания.
През януари униформените чиновници са съставили 437 акта и 4 270 фиша, като те са с пъти повече от същия интервал за миналата година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР