До края на 2024 г. - началото на 2025 г.

...
До края на 2024 г. - началото на 2025 г.
Коментари Харесай

Дивизия спецподводници със суперторпеда Посейдон се формира на Камчатка

До края на 2024 година - началото на 2025 година в състава на подводните сили на Тихоокеанския флот (ТОФ) се възнамерява да бъде образуван дивизион подводници със особено предопределение - носители на суперторпеда " Посейдон ", оповестява ТАСС, цитирайки източник, непосредствен до съветското военно ведомство.

„ Взето е решение за образуване на дивизион атомни подводници със особено предопределение в Камчатка. Говорим за декември 2024 година или първата половина на 2025 година “, сподели той.

По-рано стана известно, че строителството на обекти на бреговата инфраструктура въз основата на атомни подводници (АПЛ) със особено предопределение " Белгород " и " Хабаровск ", които ще станат носители на суперторпедата " Посейдон ", ще завърши при започване на 2024 година В същото време новата дивизия, която се образува в Тихоокеанския флот, ще включва освен " Белгород " и " Хабаровск ", само че и други подводници.

Атомната подводница план 09852 „ Белгород “ ще продължи да служи в Тихоокеанския флот, а първите суперторпедни муниции „ Посейдон “ за тази подводница към този момент са създадени. Прехвърлянето на подводницата на флота без главното въоръжение се състоя на 8 юли 2022 година В момента " Белгород " е на стадий изпитателна употреба в състава на Северния флот. Атомната подводница " Хабаровск " по план 09851 сега се достроява в завода " Севмаш ".

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР