До Коледа остава малко и празничната атмосфера става все по-осезаема

...
До Коледа остава малко и празничната атмосфера става все по-осезаема
Коментари Харесай

Най-вкусните и ароматни коледни напитки, на които може да се насладите в столицата

До Коледа остава малко и празничната атмосфера става все по-осезаема с наближаващите уютни и прелестни почивни дни. Навсякъде като че ли се носи благоухание на канела и мандарини, звучат познати коледни мелодии, а красивите украси на всички места ни припомнят, че до празника остават безусловно броени дни.

Коледното извършване на покупки на дарове за околните е несъмнено колкото досадно, толкоз и прелестно занятие. А какво по-хубаво от това след уморителния предпразничен шопинг или просто за отбелязване на предколедния уикенд,  да отпиеш „ глътка Коледа “ или казано по различен метод – да изпиеш чаша яйчен пунш, греяно вино с джинджифил и портокалови корички, благоуханен парещ шоколад със сметана и пръчици и какви ли още не питиета, които същински ухаят на Коледа.
 коледни питиета ThinkStock/Getty Images
Любимите коледни коктейли ще добавят празничната ни вечеря, срещите с другари и следобедните сладки с коледен дух и мирис.

Къде можете да ги опитате?

В новото видео на уеб поредицата за градски живот, водещият Алекс Петренко ни демонстрира точно това - своя топ 3 на местата в столицата, където можете предпразнично да се насладите на най-вкусните и ароматни коледни питиета и коктейли.-->
 коледни питиета ThinkStock/Getty Images

Независимо дали ще прекарате празниците вкъщи или на открито, най-важното е да се забавлявате и да ги извършите незабравими.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР