До какво дъно е възможно да стигнат някои българи, известни

...
До какво дъно е възможно да стигнат някои българи, известни
Коментари Харесай

Дават 2 бона на Чеченеца в чалга барове

До какво дъно е допустимо да стигнат някои българи, известни с не до там достойните си прояви, е въпрос с нараснала компликация даже и за тези, които са " отговорни " това да се случва. Говорим за печално известния пловдивчанин Петко Караилиев, чийто прякор Чеченеца стои там, където сигурно минимум му е мястото.

Неотдавна TikTok " звездата " сподели в клип в обществената мрежа, че на пазара се оферират мартеници с... неговия лик?! Скандално ли? Не! Унизително! Естествено, подобер срам бързо набра известност във виртуалното пространство, само че единствено, с цел да бъде оплют от повече хора, както излиза наяве и от реакциите там.

Фрапиращ обаче в този момент е обстоятелството, че въпросният пловдивчанин към този момент е... канен като звезда в редица чалга питейни заведения из страната. Какво тъкмо прави, не е ясно, само че за наличието си взима баснословния хонорар от 2 бона, издават осведомени. И за похлупак - Чеченеца ще " пее " точно на националния ни празник - в дискотека в Ботевград!

 undefined

" Пълна деградация! ", " По-голямо дъно не е било до момента! ", " Ужас! ", са единствено дребна част от бурните реакции в обществените мрежи за това, което се случва.

" Не съм виждал до момента някой да носи мартеници с образа на националните ни герои, а децата се бяха втурнали да купуват такива с националния ни позор, а точно Чеченеца " и " Това е неприемливо, а още по-тъжен е обстоятелството, че всеобщо деца купуват тези мартеници ", пък бяха мненията във връзка мартеничките с неговия лик.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР