До голяма степен случая с болницата в Газа постигна политическите

...
До голяма степен случая с болницата в Газа постигна политическите
Коментари Харесай

Проф. Оскар: Вярвам, че евреи и араби могат да живеят в мир заедно

До огромна степен случая с болничното заведение в Газа реализира политическите цели на хората, които седят зад трагичния случай. Целта е евреи, араби, израелци и палестинци да не живеят дружно в мир. Всеки опит това да се случи среща опозиция на терористичните организации. Това съобщи проф. д-р Александър Оскар, ръководител на организацията на евреите в България „ Шалом “ в ефира на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 552
 Светът остро осъди този терористичен акт. „ Щастлив съм, че българският народ в лицето на политиците и обществениците осъдиха тероризма и показаха поддръжката си за Израел. ”

„ Трябва да имаме вяра в мира и разбирателството. Ако не имаме вяра, значи терористите са постигнали задачата си. Случаят с болничното заведение е индикативен – значимо е да си изведем поука от прибързаните изводи, обвиняващи Израел ”, безапелационен е той.

„ Вярвам, че Газа ще бъде в бъдеще вторият Дубай. Има качествата за това. Тревожи ме, че хората са подготвени да жертват децата си в омразата си към Израел. „ Хамас ” не съставлява палестинския народ. Тя е нездравословна за жителите на Газа, които са заложници на тази терористична организация ”, сподели още той.

Той има вяра, че евреи и араби могат да живеят в мир дружно.

„ Засега нямаме удостоверение за това, че има похитен български жител. Вярвам, че ще бъдат избавени заложниците и ще се върнат живи и здрави в домовете си ”, акцентира още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР