До дни ще станат ясни и кои ще са кандидат-депутатите

...
До дни ще станат ясни и кои ще са кандидат-депутатите
Коментари Харесай

Отново ГЕРБ се явява на изборите в коалиция

До дни ще станат ясни и кои ще са кандидат-депутатите от двете партии
Изненада в последния ден за подаване на документи в ЦИК за присъединяване в изборите през април. ГЕРБ оповестиха, че ще се явят на вота в коалиция със Съюз на демократичните сили. До дни ще стане ясно и кои ще са кандидат-депутатите от двете структури. Списъците ще бъдат оповестени след седмица.

Подписите внесоха ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и други Подадени са 9 999 подписа.

" За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да реализираме забележими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за триумф е " Работа, работа, работа ". Това и обещаваме на гласоподавателите. Заедно с съдружните ни сътрудници от Съюз на демократичните сили имаме стратегия с ясни цели и цели ", изясни доктор Даниела Дариткова.

Тя акцентира, че ръководителят на партията - министър председателят Бойко Борисов, също ще бъде лидер на листа. Като невъзможни сътрудници от обединението ГЕРБ/СДС показаха Българска социалистическа партия и " Атака ".

Документите бяха прети без забележка и чакаме решението на ЦИК за вписване, съобщи административният секретар на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов.

Показахме воля да градим България и да реализираме забележими резултати. В годините, в които управляваме доказахме, че нашата рецепта за триумф е “работа, работа, работа”, уточни от своя страна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Дариткова заяви, че към този момент е подготвен медицинският протокол за гласоподаване в изискванията на пандемията от ковид.

Нашият зов е за всеобщо присъединяване в изборите, съобщи още тя.

По думите ѝ до седмица ще са ясни номинациите на кандидат-депутатите и водачите на листи.

Нашият главен конкурент и на тези избори е Българска социалистическа партия, сподели още Цветомир Паунов. За партньорства ще приказваме, когато забележим какъв ще бъде вотът на българските гласоподаватели и конфигурацията в бъдещия парламент, добави той пред медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР