До 5 години екипите на футболните отбори, които са изцяло

...
До 5 години екипите на футболните отбори, които са изцяло
Коментари Харесай

До няколко години забраняват изцяло зелените екипи във футбола

До 5 години екипите на футболните тимове, които са напълно в зелено, може да бъдат неразрешени от ФИФА. От по-следващият сезон в Италия стартира опит, който ще бъде наблюдаван от близко от международната централа. Причината да се избере италианското състезание е, че там има единствено един тим в зелен цвят и това е Сасуоло. Второто ограничаване, което се вкарва, е единствено един екип на райе за тим.
Прочетете още
Основната причина е в малкия екран. С новите технологии и виртуалната реклама, която от ден на ден се постанова, се оказва, че играчите в зелено постоянно просто се сливат с тревата и много мъчно се разпознават. А това ще навлиза от ден на ден във футбола.

Втората причина е в далтонистите. Най-разпространено при тях е неразпознаването навръх зеления цвят. Интересното е, че има и футболисти, които страдат от болестта.

Според лекари най-фаталната композиция за болните е сред тим в алено и подобен в зелено. При болните най-разпространеният проблем са тъкмо нюансите на цвета, и като се наложи зеленото върху зелено става комплициране.

Проблеми при гледането на мач по малкия екран даже имало и при потреблението на най-новите технологии.

Засега смяната надали ще бъде въведена много скоро, като първо ще бъдат оценени резултатите от опита в Италия. Ще бъдат получени и отзивите от телевизионните камери.

В България напълно в зелено играят Лудогорец и Берое. За сметка на това има много раирани екипи. Този на “Черно море ” е в зелено и бяло, на Локомотив (Пловдив) - черно и бяло, на Локомотив (София) - алено и черно.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР