До 49 415 820 лв. се отпускат по бюджета на Министерството

...
До 49 415 820 лв. се отпускат по бюджета на
Министерството
Коментари Харесай

До 49,4 млн. лв. се отпускат по бюджета на МРРБ за финансиране дейността на Националното тол управление

До 49 415 820 лева се отпускат по бюджета на Министерството на районното развитие и благоустройството (МРРБ) за финансиране на Националното тол управление за 2019 година Те са за възстановяване на разноски, направени за сметка на бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “ от началото на годината на база фактическо осъществяване. Средствата са предопределени за настоящи и капиталови разноски.

За прехрана на Националното тол управление са планувани 46 003 750 лева От тях 11 000 200 лева са за възобновяване на разходи по контракта за планиране, създаване и въвеждане на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние. Останалите средства са за съоръжение на работни помещения на Научно-техническо управление, разноски за поддържане на колите на тол контрола, на терминалите за самотаксуване, режийни разходи и т. н.

Капиталовите разноски са 3 412 070 лева От тях част от средствата са за софтуерна разработка за вторична интеграция между Агенция „ Митници “, Министерство на вътрешните работи и Научно-техническо управление за пътни такси и разрешителни, счетоводен софтуер и други

Разчетите са създадени на база анализ на разноските, свързани с действащи договори по отношение на действието на Националното тол ръководство.

Средствата за Национално тол управление за 2019 година са планувани по централния бюджет, а не по бюджета на Министерство на регионалното развитие и се отпускат с постановления на Министерския съвет.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР