До 31 март ще бъде създадена процедура, по която да

...
До 31 март ще бъде създадена процедура, по която да
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: До три дни ще знаем как действаме при бомбени заплахи

До 31 март ще бъде основана процедура, по която да се работи при опасност от бомба. Това заяви по време на съвещанието на Министерски съвет служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Работна група ще проработи от през днешния ден и ще включва специалисти от всички виновни служби, като към тях се чака да се причислят и представители от други ведомства. Целта е да имаме гъвкава работеща процедура, изясни Демерджиев.

До 31 май се чака проектът за справяне с тероризъм на национално равнище да бъде подготвен и показан.

Министерство на вътрешните работи ще следи и охранява всички изборни секции още от събота, с цел да е обезпечена сигурността и да е несъмнено, че няма да бъдат сложени рискови предмети. Училищата, където се гласоподава ще се пазят непрестанно до края на изборния развой.

 
Ние ще правим физическа инспекция на всяка секция още в събота, тъй че да не е допустимо да се прекъсне изборния развой. От момента на инспекцията всички жители умерено могат да гласоподават, ние имаме грижата.
Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

Министърът изясни, че е допустимо още през днешния ден управляващите да схванат сигурно кой седи зад бомбените закани в учебни заведения в цялата страна:
Аз споделих какви са насоките на следствие, само че не съм намесвал съветската страна по никакви метод. Ако някой счита, че съм визирал Русия, не съм.
Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР