До 3000 евро на седмица изкарват елитните проститутки в големите

...
До 3000 евро на седмица изкарват елитните проститутки в големите
Коментари Харесай

Проститутките по морето и магистралите удариха джакпота! Тарифите им скочиха до небесата

До 3000 евро на седмица изкарват елитните проститутки в огромните курорти по морето. Техните по-скромни колежки, които пресрещат туристите по крайбрежните алеи – към 300-400 евро. Толкова са стигнали облагите за юли, а за август се чакат и по-големи, написа „ Труд”.

За младите англичани и германци страната ни към този момент се употребява с име на секс дестинация. Тук множеството девойки са хубави, а цените са по-ниски от Испания, Италия и даже от Гърция.

Над 20 000 българки упражняват най-древния женски поминък, като от половината до две трети от тях „ работят” в чужбина – най-вече в Западна Европа, само че е огромен и броят на гурбетчийките в Гърция и Кипър. Печалбите там са в пъти по-големи – могат да стигнат до 40 000 евро на месец, само че имат и по-големи разноски. Това сочат от Центъра за проучване на демокрацията (ЦИД) в свое проучване за трафика на хора за полова употреба от юни тази година.

Експертите от ЦИД разделят пазара на секс услуги на три. На най-долното равнище са проститутките, които обслужват навън – на ТИР паркинги, гранични пунктове и мотели край автомагистралите, на известни сборища в огромните градове, край жп гари и автогари, обходни пътища и други Според проучването те могат да имат от 7 до 20 клиенти дневно, а цените им са от 7 до 15 евро според от типа на услугата. На Запад заплащането е от 30 до 50 евро (виж таблицата). На второто равнище са проститутките, работещи на закрито. Сред тях са тези, които се продават в обществени домове и клубове за разтривки, наемат жилища или стаи в евтини хотели и хостели, работят в еротични клубове „ с консумация”. В същата категория попадат и девойките „ на повикване” на адреси.

Смята се, че те обслужват от двама да шестима клиенти дневно. Цените при тях стартират от 30 до 50 евро на сеанс и стигат до 200 евро, в случай че бъдат наети за цяла нощ. Тарифите им са по-близки до тези на колежките им в Западна Европа. На най-високото трето равнище са елитните проститутки. Според проучването на ЦИД там попадат фешън и рекламни организации, импресарски компании и други структури от развлекателния бизнес. При тях сумите са по договоряне и от време на време могат да стигнат до 500 евро нa сеанс, а на Запад – и до 3000 евро. От ЦИД сочат, че пазарът на проституцията, който допреди години бе следен извънредно от проведената престъпност, сега е доста по-фрагментиран и децентрализиран. Под контрола на мафията са останали най-вече курортите, като и по-голямата част от трафика към чужбина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР