До 2022 г. остават само четири седмици, но ще имате

...
До 2022 г. остават само четири седмици, но ще имате
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Девите да се отдадат на хобита, растеж в любовния живот за Телците

До 2022 година остават единствено четири седмици, само че ще имате доста благоприятни условия за развлечение и фантазии, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира във вашата обществена зона. Докато се подготвяте за новата година, помислете за персоналните цели, които желаете да постигнете. Започнете да създавате контакти по време на празничните празненства.

Все отново не се фокусирайте толкоз върху огромната картина, че да забравите изцяло за домашния си живот по време на пълнолунието в Близнаци и домашната ви зона в сряда. Това е превъзходен ден за решение на фамилни въпроси, изключително с наближаването на празничния сезон.

Приятелите ще ви донесат най-голяма наслада през този сезон, когато Венера навлезе в обществената ви зона в петък. Това е отлично време да се срещнете с най-хубавите си другари и да се насладите на действия, свързани с празниците. Можете даже да създадете нови другари, които ще вземете със себе си през 2023 година

Разбира се, годината е към своя край, само че можете да продължите да се усъвършенствате, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира във вашата зона на развиване. Инвестирайте в кариерното си развиване до края на месеца. Не се опасявайте да опитате нещо друго - от асимилиране на нови умения до търсене на нова работа.

Макар че няма да е елементарно с прекомерно неспокойното пълнолуние в Близнаци във вашата зона на полезностите в сряда. Празниците могат в действителност да натоварят портфейла ви, причинявайки спомагателен стрес. Не забравяйте да се отпуснете и да се освободите от всевъзможни упования. Този сезон е предопределен да се наслаждаваш.

Уикендът носи напредък в любовния ви живот, когато Венера се реалокира във вашата зона на развиване в петък и вие сте подготвени да се посветите на отдавнашна любовна връзка. Ако имате съществени планове към някого и ще бъдете с него за дълго, изяснете желанията си. Наслаждавайте се!

С развиването на нощта не е време за леки диалози. Всичко ще стане същинско, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира във вашата зона на фамилиарност. Разговорите включват финанси, тематики табу и дълбоки диалози за възприятията. Не бъдете срамежливи. Тези полемики могат да доведат до по-дълбоки връзки.

Макар че новата година стартира едвам след няколко седмици, вие към този момент усещате силата си, когато пълнолунието е във вашия знак в сряда. Подгответе се за талази от самоосъзнаване, до момента в който размишлявате върху последните няколко месеца и какво можете да извършите в бъдеще. Как можете да подобрите живота си тъкмо в този момент?

Връзките имат капацитета да се трансформират в нещо по-дълбоко, когато Венера навлезе във вашата зона на фамилиарност в петък. Забавните, инцидентни връзки могат да стартират да стават съществени през идващите четири седмици и може да се наложи да решите дали желаете да ги развиете или да продължите напред.

Началото на месеца е отлично време за вдишване на огромни задължения, когато Меркурий навлиза в Козирог във вторник и се реалокира във вашата зона на партньорство. Започнете да уточнявате детайлностите по всички контракти и договаряния преди края на годината. Оформете всичко в писмен тип, тъй като в противоположен случай вашите сътрудници могат елементарно да се трансфорат във ваши съперници.

В средата на седмицата обаче тревогата ви може в действителност да се усили по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на подсъзнанието, което ще ви даде доста мотиви за параноя. Макар че това може да е един тягостен ден, пробвайте се да си спомните всички свои фантазии за бъдещето и да имате вяра.

За благополучие нещата се подреждат в съвършена естетика, когато Венера навлезе във вашата зона на партньорство в петък. Ако не сте във връзка, има възможност да намерите сътрудник, когато часовникът удари среднощ в новогодишната нощ. Ако сте във връзка, използвайте това време, с цел да работите в екип и да се опитате да укрепите партньорството си дружно.

Ваканционният сезон е в разгара си и вие работите по-усилено от всеки път, с цел да завършите всичко от листата си със задания, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник. Когато Меркурий е в зоната на продуктивността ви, това е отлично време да се заемете със задания и да завършите всички закъснели планове, с цел да можете да започнете 2023 година със свежи хрумвания.

Сряда носи непредвидени облаги по време на пълнолунието в Близнаци и вашата зона на вярата. Това е подобаващ ден да се срещнете с другари, да си купите техника и просто да си пожелаете нещо в зимната нощ.

Завършете седмицата с позитивна нотка, като се разберете с всички сътрудници, когато Венера навлезе във вашата зона на работливост в петък. Изглежда, че всички се схващат по-добре в края на годината и работата тече по-лесно и безпрепятствено. Сприятелете се на празничното празненство в офиса и вижте какво можете да постигнете, когато всички работят дружно за най-висшето богатство.

Това е доста креативен интервал за вас, който стартира с навлизането на Меркурий в Козирог във вторник и прекосяването му във вашата креативна зона. Тъй като студеното време ви тласка към у дома, можете да се отдадете на някои от заниманията си, изключително на писането. Изразете себе си, забавлявайте се и завършете закъснелите планове преди настъпването на новата година.

През цялата година сте работили интензивно и най-сетне ще получите премиите си по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на достиженията в сряда. Това, за което сте работили, най-сетне ще се реализира и може да бъдете възнаградени обществено с огромно отличие. Приемете успеха!

Докато времето е студено, любовният ви живот е парещ, когато Венера навлиза във вашата зона на удоволствията в петък. Пригответе се да се влюбите както в хората, по този начин и в креативните си пристрастености до края на годината. Превърнете романтиката във ваше персонално наслаждение през този празничен сезон.

Сезонът на зимните отпуски е настъпил! А това значи доста благоприятни условия да се видите със фамилията си, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира в домашната ви зона. Това е идеалното време да наваксате с околните си, да поговорите за мемоари от детството и да бъдете домашари. Наслаждавайте се!

Възможно е обаче да се почувствате подложени на тествания по време на пълнолунието в Близнаци и зоната ви на разширение в сряда. Сега е моментът да заемете позиция по значим въпрос, по който сте се колебали. Може да се наложи да извършите смяна в правилата си, с цел да откриете какво е в действителност значимо за вас.

Завършете седмицата, като прекарате известно време с обичаните си хора, когато Венера навлезе в зоната на дома ви в петък. До края на месеца ще се чувствате уютно във вашето пространство. Това е идеалното време да играете ролята на хазаин, тъй че превърнете дома си в леговище за празнично въодушевление, без да полудявате.

Наближава краят на годината. Ако имате някакви нерешени проблеми, приключете ги, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира в зоната на общуването ви. До края на 2022 година ще бъдете специалист в решаването на проблеми, само че не се претоварвайте, до момента в който се пробвате да разрешите нещо значимо.

По време на пълнолунието в Близнаци вашата зона на фамилиарност в сряда ще бъдете в прочувствено дълбоки води. Това е отлично време за дълбоки диалози с обичания човек. Дайте на връзката си глътка пресен въздух, до момента в който трансформирате живота си в нещо по-добро.

След нощта на фамилиарност връзката ви става по-силна от всеки път с помощта на общуването, когато Венера навлезе във вашата зона на другарство в петък. Забравете за остарели изречени обиди (знаем, огромна молба за вас) и си позволете да употребявате по-мека връзка, с цел да се сближите с значимите за вас хора.

Това е последният месец на годината и е идеална опция да започнете да планирате бюджета си за 2023 година, защото във вторник Меркурий навлиза в Козирог и се реалокира във вашата зона на полезности. Знаем, че е скучно, само че се нуждаете от стабилен проект за деяние за идната година, изключително що се отнася до парите. Започнете да инвестирате и спестявате в този момент за по-добро бъдеще.

Особено в случай че това бъдеще е обвързвано с различен човек. Пълнолунието в Близнаци и зоната на партньорството в сряда е идеална вечер за подписване на договорка във значима връзка - от признание на възприятията до сключване на контракти. Уверете се, че сте достигнали равнище в този момент.

Фокусът ви обаче може да се измести от любовта към парите, когато Венера навлезе във вашата зона на полезностите в петък. Това е отлично време за печелене на пари, вложение на пари и малко повече обич към себе си. Само не се вманиачавайте в пазаруването на неща или трупането на пари. Вашите притежания могат елементарно да ви обсебят.

Сезонът ви ще настъпи чак след две седмици, само че още във вторник ще получите подтик на увереността си с помощта на прекосяването на Меркурий във вашия знак. Това омагьосване ще употребявате добре до края на месеца - от представянето на значими хрумвания до основаването на нови връзки. Използвайте думите си, с цел да създавате благоприятни условия.

Така че дайте старт на новогодишните си решения по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на вашите привички в сряда. Това е чудесна опция да се разделите с всички неприятни привички, които са ви натоварвали в последно време. Въпреки че тези промени може да ви накарат да се тревожите, те са за положително.

Завършете седмицата, като още веднъж навлезете в силата си, когато Венера навлезе във вашия знак в петък. През останалата част от месеца ще показвате на другите по-меката си страна, защото ви се желае повече да се забавлявате, в сравнение с да се захващате със сериозна работа. Пригответе се за романтика, празненства и нови прекарвания.

Годината 2022 е съвсем завършила, Водолеи! Това значи, че ще имате опция да се замислите, когато Меркурий навлезе в Козирог и в зоната на подсъзнанието ви във вторник. Кармата е настъпила, тъй че се вгледайте надълбоко в себе си и вижте какво в живота ви би трябвало да се развива и какво би трябвало да пуснете.

Въпреки че може да не сте в въодушевление за излизане, ще желаете да се забавлявате по време на пълнолунието в Близнаци и вашата зона на творчеството в сряда. Това е идеалният ден да опитате арттерапия, да започнете да си водите дневник и просто да излезете от всичките си усеща.

Краят на годината може да значи завършек на значима връзка, когато Венера навлезе във вашата зона на привършване в петък. Ако значима връзка не е наред, може би е време да стигнете до същността на казуса. Ако е време, продължете напред преди 2023 година

До 2022 година остават единствено четири седмици, само че ще имате доста благоприятни условия за развлечение и фантазии, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се реалокира във вашата обществена зона. Докато се подготвяте за новата година, помислете за персоналните цели, които желаете да постигнете. Започнете да създавате контакти по време на празничните празненства.

Все отново не се фокусирайте толкоз върху огромната картина, че да забравите изцяло за домашния си живот по време на пълнолунието в Близнаци и домашната ви зона в сряда. Това е превъзходен ден за решение на фамилни въпроси, изключително с наближаването на празничния сезон.

Приятелите ще ви донесат най-голяма наслада през този сезон, когато Венера навлезе в обществената ви зона в петък. Това е отлично време да се срещнете с най-хубавите си другари и да се насладите на действия, свързани с празниците. Можете даже да създадете нови другари, които ще вземете със себе си през 2023 година

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР