До 18 години затвор грозят 59-годишния български шофьор, който беше

...
До 18 години затвор грозят 59-годишния български шофьор, който беше
Коментари Харесай

ЖЕСТОКА КАТАСТРОФА! Български тираджия причини смъртта на баща и син в Италия, грозят го до 18 години затвор

До 18 години затвор грозят 59-годишния български водач, който беше задържан в сряда поради причиняването на гибелта на италиански татко и наследник при злополука. Такова наказване планува италианският углавен кодекс, който регламентира този тип закононарушение като ликвидиране по несъобразителност на пътя на повече от един човек.



Българският водач е предизвикал и раняване на хора при злополуката с тира си - съгласно закона се планува до три пъти по-тежка от плануванаъа глоба за ликвидиране на пътя, която е от 2 до 7 година

Kaтастрофата на българския тир стана в сряда на автомагистралата А1 сред Орвието и Терни, Централна Италия. Прокурорът на Терни Рафаеле Янела е приел настояването на пътната полиция от Орвието за арестуването на българина, считан за отговорен за случая.



Според следователите разсейването на водача по време на шофирането довело до загуба на надзор над камиона, в който била и брачната половинка на българина. Залитането на тира и удрянето му в металните ограждения по автомагистралата предизвикало искри и счупването на резервоара, след което камионът се запалил и преобърнал. Той повлякъл леката кола на италианското семейство, пътуващо зад камиона.

Според първичните догатки колата тъкмо в този миг се опитвала да изпревари камиона. 33-годишният Микеле Мелило и 10-годишният му наследник Марчело починали на пътя. Телата им били изцяло овъглени. Майката на Марчело – 35-годишната Естер Понсило, пътувала на предната седалка до водача, е ранена и е в положение на потрес. Тя била избавена по знамение от притеклия се на помощ пожарникар, който също бил ранен. Италианското семейство e от Каяца, до Казерта, област Кампания. То трябвало да стигне до Генуа поради медицински обзор на момчето.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР