До 18:52ч Луната се намира в знак Водолей. Не трябва

...
До 18:52ч Луната се намира в знак Водолей. Не трябва
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Никакъв секс!

До 18:52ч Луната се намира в символ Водолей. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Уязвими са глезените. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав.

От 15:42ч до 18:52ч Луната ще се движи на луфт. Да не се подхващат никакви значими дейности. Време за дотъкмяване на започнатото, за рутинна работа или за отмора. В 18:52ч Луната минава във водния знак Риби.

19-ти лунен ден продължава до 23:04ч. Енергията на деня е неподходяща за индивида. По-малко общувайте и в случай че ви разрешават събитията, на никое място не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, нечисто. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или взор, с цел да се развихри заплашителен скандал или спор с тежки последствия. От вас ще се изисква през днешния ден да покажете на какво сте способни. Време на компликациите. Контролирайте парите и документите си, в публичен превоз е желателно да държите ръцете си върху чантите. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Пазете се от инсекти и най-вече от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции. Не се предлага присъединяване в празненства и сбирки, където има приложимост на алкохол. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Препоръчва се в този ден да се връщат задълженията, да се прости на тези, с които сте ядосани.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да желаете да обидите колегата си и да влезете в разногласия. В никакъв случай не предприемайте изясняване на връзките си. Не единствено, че няма да се разберете, само че още повече ще ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, само че да не е билкова.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.
Подстрижка – За предпочитане е да не се стрижете, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР