Дните между 15 април и 29 април се смятат от

...
Дните между 15 април и 29 април се смятат от
Коментари Харесай

Какво чака зодиите в дните между двете затъмнения

Дните сред 15 април и 29 април се считат от астролозите за най-опасния интервал за 2014 година, защото в тези дни ще станем очевидци на две затъмнения – лунното и слънчевото.

На 15 април настъпи лунното затъмнение в знака Везни, а на 29 април ще има слънчево затъмнение в знака Телец. И двата феномена ще са невъзможни за наблюдаване от България.

Астролозите споделят, че аномалиите през интервала ще обиден всяка една от зодиите.

Овен – Не взимайте съществени решения

Ретроградният Марс в комбиниране с двете затъмнения демонстрира на Овните, че в този момент не е време да взимат съществени решения, колкото и притиснати да са от събитията. Представителите на знака би трябвало да заобикалят рисковите и рискови обстановки.

Телец – Обръщайте внимание на детайлите

От Телците се изисква пред тези дни да съсредоточат вниманието си върху детайлите, тъй като точно те могат да провалят проектите им. През идващите дни ще би трябвало да положите повече старания, в случай че желаете да доведете нещата до край.

 Телец

Близнаци – Ще получават пари и подаръци

За представителите на зодия Близнаци дните към двете затъмнения ще са изпълнени със събития. Около великденските празници очаквайте парични приходи, а в дните към слънчевото затъмнение – дарове и любовни самопризнания.

Рак – Не задълбочавайте конфликтите

За зодия Рак следва напрегната седмица, като някои представители на зодията ще би трябвало да се пазят от нападки и обвинявания. Препоръчително е Раците да не задълбочават споровете, в които ще бъдат въвлечени.

Лъв – Очаквайте огромни провокации и изненади

За родените под знака Лъв напрегната конюнктура сред двете затъмнения ще им донесе доста провокации, с които би трябвало да се оправят. Дните са подобаващи за пътувания, на които ви чакат доста изненади.

Дева – Довършете започнатото

През идващите дни за представителите на зодия Дева е доста значимо да довършат всички каузи, които са почнали. От 21 април Слънцето навлиза в знака Телец и това ще донесе на Девите огромен шанс.

 Везни

Везни – Не предприемайте значими стъпки

За Везните идните дни ще са забележителни. От една страна е допустимо да им се сбъдне предпочитание, което доста мощно са желали предходната година, само че въпреки това острите реакции могат да забавят проектите ви.

Скорпион – Усилията ви ще дадат плодове

За представителите на зодия Скорпион предстоят едни от най-активните дни, защото техният знак ще се повлияе от ретроградността на Плутон, наличието на Нептун и Венера в Риби и ретроградния Марс. Периодът ще им донесе естетика в персоналните връзки, а напъните им ще бъдат обилно възнаградени.

Стрелец – Имате потребност от промяна

Рутината и многото задължения ще лишават тонуса и силата на Стрелците през идващите дни. Представителите на зодията би трябвало да създадат някаква смяна в всекидневието си и да заобикалят финансовите интервенции.

Козирог – Чакат ви най-трудните дни от годината

Идващите дни няма да са лесни за представителите за зодия Козирог. Ще се наложи да приемете упреци и нападки, като някои от тях няма да бъдат основателни. Бъдете деликатни и избягвайте рисковите обстановки.

 Лунно затъмнение

Водолей – Отдайте се на самообразоване

За родените под знака Водолей предстоят доста завършения, главно в духовната сфера. Периодът е доста подобаващ за интензивно учене и самообразоване, като всички стремежи в тази тенденция ще бъдат изпълнени.

Риби – Предстои ви креативен период

През идващите дни представителите на зодия Риби ще търсят повече изясненост и уместност в връзките с другите. Рибите ще се концентрират единствено върху значимите каузи, като ще решат проблемите си по креативен метод.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР