Дни след Коледа, звездите у нас побързаха да се похвалят

...
Дни след Коледа, звездите у нас побързаха да се похвалят
Коментари Харесай

Коледните подаръци на звездите: Мъжът на Роксана със златни обувки като на Азис, Дядо Коледа влязъл при Рени през покрива, Бети Методиева с екскурзия до Куба и още...

Дни след Коледа, звездите у нас побързаха да се похвалят с подаръците, които са получили от своите близки.

Фолк певицата Роксана се похвали, че брачният партньор й е надминал упованията й. Изкарах празниците в къщи с децата и Александър. Подаръкът, който получих, е пръстен с диамантен камък, развълнувах се. Повечето хора се сещат за златните обувки на Азис, Взех същите на брачна половинка си, те са поръчкови от Дубай “, сподели звездата пред „ Телеграф “.

Макар брачната половинка на Фики Стораро - Гюлджан да е при започване на бременността си, щастливото семейство се е погрижило нищо да не липсва на дребния правоприемник, Двамата съвсем са обзавели детската стая. Коледата отпразнували вкъщи, след което Фики тръгнал за присъединяване.

Какво по-хубаво от топли чорапи, вкусни сладки и цялото семейство дружно на масата. Така е прекарал празниците Део.

Подобно на него фолк певицата Рени е събрала най-близките да ги почерпи с приготвените гозби . „ Моите празници не престават с цялостна мощ. На Бъдни вечер бях с децата вкъщи. На 25-и пристигна Дядо Коледа да сервира дарове. Влезе през терасата, а ние сме на последния етаж. Беше огромна изненада за всички малчугани “, споделя Рени.

„ Уникална Коледа. Получих доста секс. Получих тройка, най-якият подарък, няма какво да кажа повече “, похвали се рапърът Дий.

Скандалната плеймейтка Жанет Нейчева която стана известна с присъединяване си в състезанието Мис Плеймейт, по този начин и със секс абсурда, в който забърка фолкаджията Константин, показа, че този път се е наслаждавала на компанията на соя другар. На Коледа пък била на работа като танцьорка в столичен клуб. „ Приятелят ми съумя да ме изненада, подари ми плюшен мечок, по-голям от мен “.

„ Прекарах Коледа както всяка година, Подаръци доста – бижута, облекла, аксесоари. Обичайните неща похвали се Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер.

Друга миска в лицето на Елизабет Методиева разкри, че напълно скоро ще замине за Куба, а екскурзията е подарък от родителите й, които за поредна година съумели да я изненадат.

„ Прекарах Коледа със фамилията си. С обичайните манджи на масата, приятна музика и доста шансове. Подаръците, които получих бяха бижута, които от дълго време желаех “, хавли се певицата Сантра.

Ася
Капчикова получила бележник с буквите си от своята пиарка. Тя е безапелационна, че бележникът е един от най-сантименталните дарове тази година. „ Ще прекарам Нова година с другари и близкия до мен човек отвън София, на доста забавно място “, добавя Капчикова
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР