Дни, след като близките и света изпратиха Матю Пери в

...
Дни, след като близките и света изпратиха Матю Пери в
Коментари Харесай

Дни след погребението му: Зловещата истина за Матю Пери излезе наяве!

Дни, откакто околните и света изпратиха Матю Пери в последния му път, нескрито излезе страшна, злокобна истина. Тя беше разкрита от някогашната му другарка Кейти Едуардс, с която екранният Чандлър Бинг е имал връзка в далечната 2006-та. След това Кейти краткотрайно става негов асистент, помощник и прекарва много време със звездата.

Двамата се срещат напълно инцидентно, по време на една от анонимните срещи на алкохолици, каквато е била и самата Кейти. Тя обаче не се посвени и не пожела да резервира чистта паметта на Пери, а разкри обществено, че е доста евентуално той да е бил надрусан, по време на гибелта си.

" Матю обожаваше да пуши всякакви неща и да взима опиати. И постоянно, съвсем безусловно постоянно, го правеше във вода. Имаше някаква пристрастеност към водата, обичаше да се опиянява в нея. Спомням си по какъв начин един път едвам го измъкнах от басейна на негов комшия, с цел да го прибера у дома, доста мъчно ми беше да го направя ", описа Едуардс.

Кейти заяви още, че Матю я карал да върви да му търси хероин, до момента в който самата тя била бременна. Затова и била уверена, че Чандлър е умрял в джакузито, приел още веднъж някакъв тип опиат.

Почитатели на Пери обаче скочиха против нея гневни и я упрекнаха, че натрупа мръсна популярност на гърба на любимеца им. И е доста евентуално в действителност да е по този начин.

Тагове: Кейти Едуардс Матю Пери басейн джакузи Чандлър Бинг слава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР