Дни наред съдебни охранители търсят един от най-активните представители на

...
Дни наред съдебни охранители търсят един от най-активните представители на
Коментари Харесай

С Ковид, но свободен! Дни наред търсят дясната ръка на Ембака, Д. Ангов - Жабата от петричкото с. Ген. Тодоров, да го вкарат в затвора, откриха го в болницата в Сандански.

Дни наред правосъдни охранители търсят един от най-активните представители на ъндърграунда в Петричко, земеделският производител, Д. Ангов, с прякор Жабата, с цел да изпълнят влезнала в действие 3- годишна ефикасна присъда и да го конвоират до пандиза. Едва през вчерашния ден преди обед, Жабата е открит във Вътрешно поделение на болничното заведение в Сандански, с затруднения от Ковид.,научи единствено Struma.com

Отделението се охранява, до момента в който пациентът не бъде изписан от здравното заведение. Болестта му дава опция за още няколко дни независимост, преди да влезе на топло- за първи път. Бил е с условна присъда за разпространяване на опиати, която се задействала след нечовечен побой над сервитьорка, щерка на селски кмет, в община Сандански. Ангов безусловно смял от пердах момичето, което отказало да бъде с него и счупил челюстта и.

Заради този побой, той бе наказан за породена междинна телесна щета и краткотрайно застрашаване живота на жертвата. В Петрич се носят легенда за него, той е дясната ръка и непосредствен другар на санданчанина Емил Първанов -Ембака, един от босовете на подземния свят в курортния град, който сега излежава присъда в централния софийски затвор.

Винаги, когато на територията на Сандански и Петрич стават палежи или по-тежки закононарушения, Жабата е измежду първите призовавани на разпит, само че виновността му в никакъв случай не е доказвана, по тази причина и споделят, че е неосезаем. Изключително остроумен и комбинативен. Този път обаче присъдата му е влезнала в действие и той ще лежи в пандиза 3 години, поради побоя над сервитьорката в Сандански.

Регистриран е като аграрни производител, споделят хората, които го познават, отглежда животни, както и Ембака, само че е уличаван в куп незаконни действия. Заболяването му сега удължава свободата му, само че дните няма да се признаят като понижение на присъдата му.

Щом оздравее ще бъде конвоиран до пандиза. Днес стана ясно, че правосъдните охранители са придружили до пандиза и скандалноизвестия якорудчанин Тайфи Мекльов, който продаде отровна ракия, от която умряха 6 индивида. За 4 от тях съдът потвърди, че са умряли от ракията. Присъдата му бе понижена на 4 години и половина. Близките му не имаха вяра, че той ще влезе зад решетките, само че това към този момент е реалност и Мекльов от през днешния ден е в Бобовдолския затвор.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР