Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Порнографски снимки и телефони на непълнолетни се разпространяват в над 20 групи в "Телеграм"

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Порнографски фотоси, имена и телефони на 15-годишни девойки се популяризират в над 20 групи в приложението за известия " Телеграм ". Групи, основани особено за разпространяване и търсене на " лесни " девойки в другите градове у нас. Всички сред 15 и 25 годишни. Това е открил екип на, който е влезнал в тези телеграм канали.

Споделянето на две имена, телефони, адрес, работно място и къде учат не е необичайност в порнографските групи в " Телеграм ". Тайните групи, в които се споделят фотосите и информацията за девойките, не могат да бъдат открити през търсачката на приложението.

Екипът на " Евронюз България " открива, че групите работят централизирано, ръководени от едни и същи хора. Първо се основава една обществена група майка - в тази ситуация BG AMATEUR. В нея " администраторите " ревизират хората и в случай че ги одобрят им дават линк за достъп до идващите секрети групи. А в тайните групи потребителите имат и разменят фотоси и данни за стотици девойки.

Запитвания за пряк полов акт с малолетни има доста. Върхът на противозаконната пирамида е тайната група озаглавена " Изнасилвания и дребни ". В нея се споделят нецензурен фрагменти с малолетни и малолетни, както и фрагменти на изнасилвания на дами и девойки. Влизането в тези канали обаче става след специфична инспекция. " Телеграм " не разрешава правенето на фотоси на екрана и наличието на тези канали. Така залавянето на тези хора става извънредно мъчно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР